Fikret Orman Ve Şenol Güneş Zirveye Çıktı

En çok konuşulan başkan ve teknik direktörler belli oldu…

Spor sayfalarında geçtiğimiz ay en fazla yer alan kulüp başkanı Fikret Orman olurken, Interpress’in yapmış olduğu araştırmaya göre, Beşiktaş Başkanı ile ilgili yazılı basında geçen ay 900 haber yer aldığı belirlendi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek hakkında çıkan 879 haberle ikinci sırada yer alırken, üçüncü sırada Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın olduğu görüldü. Başkan Usta  hakkında geçtiğimiz ay yazılı basında 702 haber çıktığı tespit edildi. Medyada eskisi kadar sık görülmeyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile ilgili ise yazılı basında 595 haber çıkması dikkat çekti. 

En çok konuşulan hoca: Şenol Güneş

Süper Ligde geçen ay en fazla konuşulan teknik direktör Şenol Güneş olurken, üç sezondur Beşiktaş’ı çalıştıran tecrübeli teknik adam ile ilgili yazılı basına 1.809 haber yansıdığı görüldü. İkinci sırada Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor yer alırken ilk 8 haftada alınan başarılı sonuçların ardından son iki maçta oldukça eleştirilen Hırvat teknik adam ile ilgili yazılı basında 1.718 haber çıktığı belirlendi. Listede Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman üçüncü sırada yer alırken, son dönemde eleştiri oklarının hedefi olan teknik adam hakkında ise yazılı basında 1.712 haber yer aldığı tespit edildi. Trabzonspor’da alınan kötü sonuçların ardından boşalan teknik direktörlük görevine Rıza Çalımbay getirilirken tecrübeli teknik adam ile ilgili geçen ay yazılı basında 1.215 haber yer aldığı saptandı.

Bursaspor’u çalıştıran Paul Le Guen, Kayserispor’un başarılı hocası Marius Sumudica, Başakşehir’in tecrübeli teknik direktörü Abdullah Avcı ve Göztepe’ye oynattığı futbolla dikkat çeken Tamer Tuna’da geçen ay medyada öne çıkan teknik direktörler olarak tespit edildi.

 

Bakmadan Geçme