Fendoğlu Tunceli Çemişgezek'te Seçim Çalışmalarına Katıldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Tunceli Çemişgezek programı için Sabah saatlerinde feribot ile Çemişgezeğe geçti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Tunceli Çemişgezek programı için Sabah saatlerinde feribot ile Çemişgezeğe geçti. MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu,Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı ve Ülkü ocakları Malatya il başkanı Emrah Yılan'ı Tunceli İl Başkanı Melike Gökalp,MHP Çemişgezek Belediye Başkan Adayı Hakan Gökalp ve teşkilat mensuplarının yoğun katılımı ile karşılama yapıldı. Fendoğlu ve Tunceli MHP il teşkilatı Çemişgezeğe geçerek 31 Mart seçimleri öncesi Çemişgezek li vatandaşlarla bir araya geldi.

Çemişgezek li vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Fendoğlu "31 Mart Yerel seçimlerinin bir dönüm noktası olduğunu ve Çemişgezeğe hizmetin daha iyi ulaşması için bir değişimin şart olduğunu, Bu değişimin de MHP Belediye Başkan Adayımız Hakan Gökalp ile olacağını Çemişgezeği bilen, ruhunu ,dokusunu nakış nakış işleyecek olan burada büyüyen ve yetişen ,herkesi birebir tanıyan, rahatlıkla ulaşacağınız ve kapısını çalacağınız bir belediye başkanı olacaktır. Sizler Çemişgezeğe yakışanı bilirsiniz, Hakan hocamız da Çemişgezeği ve sizlere hizmet aşığı bir adayımız. Biz diyoruz ki 31 Mart'ta seveni sevdiğine kavuşturup,Halka hizmeti Hakka hizmet bilen üretken belediyecilik anlayışı ile Çemişgezeği istenilen değişime götürecek , herkesin yüzünün güldüğü  bir yerleşim alanına kavuşmasını sağlayacaktır."

Fendoğlu ve MHP Tunceli il teşkilatı Seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti, Esnafları birebir ziyaret sıkıntılarını dinledi, vatandaşların sorularına cevap verip seçimlerin ehemmiyetini anlattı.

Bakmadan Geçme