Fendoğlu gündemi değerlendirdi

Seçildiğim günden beri haftanın 3 günü Ankara'dayım 4 günü Malatya'dayım yine bir kendi evimizde şehrimizdeyiz esnaflarımızı ziyaret ettik , tabi esnafların sorununu mecliste gündeme getirdiğimiz gibi buradaki sorunları da alıp yukarı iletmeye çalışıyoruz.

Seçildiğim günden beri haftanın 3 günü Ankara’dayım 4 günü Malatya’dayım yine bir kendi evimizde şehrimizdeyiz esnaflarımızı ziyaret ettik , tabi esnafların sorununu mecliste gündeme getirdiğimiz gibi buradaki sorunları da alıp yukarı iletmeye çalışıyoruz.

Özellikle de küçük ölçekli esnafın çok büyük sıkıntıları var , bu sıkıntıların başında da ödeme sıkıntıları çünkü günlük 3 parça 4 parça 5 parça satış yapan bir esnafın , o dükkanı çevirip döndermesi , giderlerini ödemesi çok zor. Ya kendi öz kaynaklarıyla dışarıdan takviye edecek yada banka kredileriyle ama kara listeye düşmüş bir esnafın tekrar bankalardan veya kosgep’den kredi çekmesi de çok zor. Bu sorunları not ettik , önümüzdeki günlerde inşallah Meclis’e geçince bunu da gündeme getireceğiz. Özellikle de küçük ölçekli esnaflarımızın sorunlarını.. Bende bir küçük ölçekli esnafım.

Malatya’mızda seçim havası pek yok gibi bir bıkkınlık var , herkes geçim derdine düştüğü için seçim ikinci planda ivedilikle ve öncelikle hayat standardını eski haline getirmezsek inanın zor günler bekliyor memleketi. Bizler de bir MHP mensubu olarak , milletvekili olarak bütün hemşerilerimin küçük orta ölçekli esnafların , sanayicinin sesi olup onların sesini de yukarıda dile getirmeye çalışacağım.

31 Mart 2019 seçimleri herkesin beklediği gibi geçmeyecek. Kadir Şinasi Malatyalı o gün tarihi bir ders verecek buna da herkes hazırlıklı olsun. Malatya , Malatyalılar tarafından yönetilecek ve Malatyayı , Malatyalılar seçecek. Eskisi gibi siyasi raund üzerinden aday olup da seçim kazanma adına bir yere varma bitti , bugün itibariyle biz seçim startımızı verdik , Doğanyol’dan başladık. İlçelerimizde de aday adayları başvuruları çok fazla , en kısa zamanda da onları ilan edeceğiz genel merkezimiz takdiri neyse Malatya halkına da hep birlikte aday tanıtımında çıkaracağız ama malatya emin olsun ki Malatyaya en iyi aday listesi MHP den olacaktır ona emin olsunlar.

Geçmişte olduğu gibi Milli şuura dayalı , Milliyetçi bir kökene dayanan kökleri Selçuklu’ya ulaşan bir malatya tabiki MHP’ sini hak ettiği yere getirecektir.

Bakmadan Geçme