Fendoğlu Akçadağ'da Seçim Çalışmasında

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Malatya'nın Akçadağ ilçesini ziyaret ederek Cumhur İttifakı adayı ile birlikte seçim çalışmalarına katıldı.

MHP(Milliyetçi Harekat Partisi) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Akçadağ ilçesini ziyaret ederek Cumhur İttifakı adayı Mustafa Kırteke ile birlikte seçim çalışmalarına katıldı.

Fendoğlu ve beraberindeki heyet, ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçadağ İlçe Başkanı Kenan Güde ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Ziyarette konuşan Fendoğlu, “Akçadağ ilçesi çok önemli bir yer. Özellikle teşkilatımız olarak buradan başlamayı uygun gördük. 24 Haziran seçimlerinde vermiş oldukları destekten ve 31 Mart'ta verecekleri destekten dolayı, şahsım ve partim adına ben hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.


Yine bir seçim arifesinde olduklarını dile getiren Fendoğlu, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin önemini gerek Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli, gerekse Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan her yerde vurgulamaktadır. Bu seçimin ülke ve beka için öneminin ne kadar büyük olduğunu biliyoruz. Ülkenin geleceği ve bekası için alınmış olunan karara teşkilatlar olarak bizler uyacağız. Özellikle Genel Başkanımız Devlet Bahçeli bey'in vermiş olduğu emir doğrultusunda ilçelerimizde adayımız olan her yerde, olmayan her yerde, il ve ilçe başkanlarımız teşkilat başkanlarımız, ocak başkanlarımız hep birlikte adaylarımızın yanında olacağız” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme