Fendoğlu intihar girişiminde bulunan genci ikna etti

TBMM Halkla İlişkiler binasının çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan genç, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu tarafından ikna edildi.

Ağrıdan gelerek sağlık bakanlığına iş için başvuru yapmış olan Deniz Y. (29), AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi ile görüşme talebinin red edilmesinden dolayı  TBMM Halkla İlişkiler çatısına çıkarak intahar girişiminde bulundu.

Aldığımız bilgiye göre,Hasta olduğu gerekçesiyle Ankara Büyükşehir Belediyesindeki işinden çıkarılan Deniz Y. Meclis görevlileri tarafından ikna edilmeye çalışılsa da ,yaklaşık 40 dakika boyunca, MHP Malatya Milletvekili Fendoğlu’nun ikna çalışması sonucunda  çatıdan indirildi.

Mehmet Celal Fendoğlu’nun İntihar girişiminde bulunan gence  babacan yaklaşımıyla nasihat vererek ‘’Hiçbir şey insanın hayatına son vermek için sebep olamaz. Herkesin bunalıma girdiği anlar mutlaka olur ve böyle durumda yapılması gereken şey sabretmektir. Her karanlığın sonunda mutlaka  aydınlık , her darlığın sonunda  ferahlık vardır’’dediği öğrenildi.

HABER:FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme