Fendoğlu 'Biz Eğer Bu Yoldan Vazgeçersek Gök Girsin Kızıl Çıksın'

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu Cumhur İttifakı Akçadağ Belediye Başkan Adayı Mustafa Kırteke'nin seçim bürosunun açılışına katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu Cumhur İttifakı Akçadağ Belediye Başkan Adayı Mustafa Kırteke’nin seçim bürosunun açılışına katıldı.

Açılış öncesi konuşma yapan Fendoğlu;

“31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhur ittifakı Akçadağ Belediye Başkan adayı Mustafa Kırteke’nin seçim bürosunun açılışına gerçekleştiriyoruz, Hava soğuk olmasına rağmen  meydanı dolduran Akçadağlı hem şehirlerimize teşekkür ederim.  Ak Parti ve MHP İl Başkanlarımız çok güzel bir şeyi ifade etti, daha önce geldiğimiz de konuşuldu. Akçadağ’da  sorun varmış gibi göstermeye çalışıyorlar aslında sorun yokta bana göre,  Halk teveccühü Milletin istediği kim ise 31 Martta o çıkacak, ama  fitne ve dedikodu  bin yıldır var bu günde var  nereden geldiğini unutup  ne olduğunu bilmeyen kerameti kendide sayan  milleti hiçe sayanın dersini  Akçadağ 31 Mart günü sandıkta verir. Seçim beyanlarını basın yoluyla gazetede okuyorum, çok kıymetli bürokratır kendisi bürokrat olarak kalsa daha iyiydi . Siyaset ve politika  başka bir şey  davaya hizmet etmek çok daha başka bir şey . Dava adamı olmak Milliyetçi Hareket Partisi MHP Liderimiz Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli gibi olmaktır dava adamı olmak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi olmaktır.  Onların yolu bizim yolumuzdur sözleri sözümüdür  Biz eğer bu yoldan vazgeçersek , Gök girsin kızıl çıksın 31 Mart tüm Türkiye’de ve Malatya’da  Cumhur ittifak’ın üstün zaferiyle sonuçlanacağından  hiç kimsenin şüphesi olmasın, dedikodu ve fitneden uzak durun, bu davaya her kim hizmet etmişse, adı Mustafa olur Mehmet olur Allah razı olsun. Bizim şahıslarla kişilerle hesabımız yok, tek bir davamız var oda millete hizmet etmek,vatanın bütünlüğünü korumaktır. Cumhur ittifakıyla devam eden 24 Haziranda  Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini  ilk milletvekillerin den biri olarak karşınızdayım. Cumhuriyetimizin 100. Yılı yani 2023 için  vereceğiniz her oy kutsaldır, Bu yüzden Akçadağ , Malatya ve  tüm Türkiye’nin     hedefi 2023 olmalı ve   bu hedefimizden şaşmadan inançla, Liderlerimiz hakkında şüpheye düşmeden çalışmalaıyız. Bu dava’ya inanın bakın 31 Mart 2019’dan sonra  soğan domates ve patates  hesabı yapanlarının hesabı pazarda bozulacak,  Bizler Akçadağ ilçemize sık sık geleceğiz bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum,  Mustafa Kırteke’yi önce Allah sonra Akçadağlı hem şehirlerimize emanet ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Fendoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Cumhur ittifakı Akçadağ Belediye Başkan adayı Mustafa Kırteke’nin seçim  ofisine geçerek burada partilerle istişarelerde bulunan Fendoğlu Biz davamızdan vazgeçmeyiz Gök girsin Kızıl çıksın Liderimiz Devlet Bahçelin emrindeyiz dedi.

Toplantı Konuşan Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu,

“31 Mart yerel seçimlerinin önemli olduğunu belirti. AK Parti ve MHP Liderlerimizin sözü sözümüzdür, Cumhur ittifakı Akçadağ Belediye Başkan adayı Mustafa Kırteke  yerel seçimlerde tarih yazarak Başkanlığı alacağız Ülkemizin geleceği için çocuklarımızın geleceği için sandıkta cumhur ittifakı zaferle çıkacaktır” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme