Farkındalık Festivali Başladı

27-29 Ekim tarihlerinde Fethiye'de organize edilen Uluslararasi Farkindalik Festivali bugun basladi.

27-29 Ekim tarihlerinde Fethiye'de organize edilen Uluslararasi Farkindalik  Festivali bugun basladi. Saat 13.00'te yapilan acilisin ardindan acik havada topluca nefes ve ozguveni gelistirme calismaları pratik olarak gerceklestirildi.

“Değişim Hayattır” konseptiyle hazırlanan Festivalde 12 pratik Değişim Sanatı  seansının uygulanacağı belirtildi. Fethiye’nin yemyeşil çam ormanları içinde harika  deniz manzarası eşliğinde, 3 gün boyunca  yerli yabancı 400’e yakın katılımcının  Değişim Sanatı çalışmalarına iştirak edeceği bildirildi. Çalışmalar İngiltere, Almanya,  Bulgaristan, Fransa, İspanya, ABD, Azerbaycan, Suriye dahil pekçok yabancı ulkeden katılımcı için İngilizce ve İspanyolca çevirmenler eşliğinde düzenleniyor.  Festivalde  özgüven, yaratıcılık, içsel güç, saf sevgi, iletişim yeteneği ve zihinsel gücün geliştirilmesine yönelik 6 farklı enerji merkezi çalışması, Film Gösterimi, İnteraktif Söyleşi –

Tüm Sorulara Cevaplar ile stres yönetimi, öfkeyi dönüştürme, korkuyu  yenme ve depresyondan özgürleşme sanatı üzerine etkili ve pratik çalışmalar düzenlenecek. Farkındalık Festivalleri Dünya Değişim Akademisi kurucularının 55 yıllık bilgi ve  deneyim birikimi ile 10 seneden bu yana kesintisiz olarak her ay düzenlenmekte. İlk  defa 2008 senesinde katılımcılardan gelen taleplerle bu uygulamaları doğaya taşımak ve doğayla bütünleşerek tekniklerin etkisini artırmak amacıyla düzenlenmiş olan Farkındalık Festivali, bugüne kadar binlerce katılımcının buluşma  noktası olarak uluslararası bir organizasyon haline geldi.

DEĞİŞİM SANATI PROGRAMLARI NELERDİR VE İNSANA NE KATAR?

Değişim Uzmanları liderliğinde uygulanan Değişim Sanatı programları ile kendi öz doğasını keşfeden ve potansiyellerini harekete geçiren birey için yaşam sonsuz olanaklar sunan bir maceraya dönüşecektir. İnsan coşku ve heyecan ile yaşama sarılacak ve geride kalan tek bir an için bile pişmanlık ya da kayıp duygusu yaşamayacaktır.

Aşk, Sağlıklı Cinsellik, Ebeveyn Olma, Affetme gibi konularda uygulanan Değişim Sanatı programları insana hep özlediği ve aradığı aşk ve aile hayatını sunacaktır.

Korkuları Aşma, Kıskançlıktan Özgürleşme, Öfkeden Özgürleşme, Nefretten Özgürleşme gibi Değişim Sanatı programları ise bireyin baskıladığı ve bu nedenle içinde biriken, böylece negatif düşünce ve davranış kalıplarına neden olan olumsuz enerjileri atmasını ve daha hafif ve mutlu bir hayat sürmesini sağlayacaktır.

Sezgili Olma, Tekamül, Anda Kalma, Farkındalık, Kendini Bilme gibi Değişim Sanatı programları sayesinde ise birey görünenin arkasında gizli olanı fark edip keşfedecek ve aslında görünen ile gizli olanın derinde bütün teşkil ettiğini, bölünmenin sadece yüzeyde olduğunu anlayacaktır.

Liderlik, Motivasyon, Organizasyon ve Strateji Geliştirme, Zaman Yönetimi gibi pek çok konuda oluşturulan Değişim Sanatı programları ise iş ve kariyer yaşamında bireyi olmak istediği yere taşıyacaktır. Kişi, bireysel ya da grup halinde elde edilen kazanımların aslında tüm insanlığa ait olduğunu anlayacak ve bundan keyif alacaktır.

Başarı, Özgüven, Cesaret, Güç, Sorumluluk, Özgürlük gibi kavramlar üzerine oluşturulan Değişim Sanatı programları, bireyin elde ettiklerinin daha sorumlu olması için kendisine verildiğini anlamasını sağlayacaktır.

Ve daha pek çok Değişim Sanatı programı, Değişim Uzmanları rehberliğinde bireye aradığı hayat yolunu bulması ve bu yolda güven ve kararlılıkla yürümesi için gerekli olan değişimi yaşatarak, eski kabuğundan sıyrılıp yepyeni bir insan olması için rehber olacaktır. 

Bakmadan Geçme