Eski milletvekili Kılıç'tan Rektör Prof. Dr. Karabulut'a ziyaret

'Malatya'da 7'den 70'e herkesin kucakladığı ve sahiplendiği, bir üniversiteyiz'

“Malatya’da 7’den 70’e herkesin kucakladığı ve sahiplendiği, bir üniversiteyiz”

CHP Malatya eski milletvekili Av. Muharrem Kılıç ve CHP eski il başkanı Celal Berktaş, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’u ziyaret ettiler.

Ziyarette, eski milletvekili Av. Muharrem Kılıç, Rektör Prof. Dr.Karabulut’a görevinin hayırlı olmasını dileyerek, Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin kısa dönemde Malatya’nın beklentilerine cevap verebilecek ve akademik çalışmalarıyla Türkiye’de ön plana çıkabilecek bir üniversite olacağına inancının tam olduğunu ifade etti.

Ziyaret ve iyi niyet ifadeleri için teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Karabulut, üniversitenin kuruluş ve kurumsal çalışmalarının sürdürüldüğünü, tüm hedeflerinin hem Malatya’nın beklentilerine, hem de akademik alanda yüklenilen misyonu en iyi şekilde yerine getirmenin gayret ve hedefi içinde olduklarını kaydetti.

Yürütülen çalışmaları ve hedeflenen projeleri belli bir aşamadan sonra kamuoyu ile paylaşacaklarını belirten Rektör Prof. Dr. Karabulut, “Malatya Turgut Özal Üniversitesi, Malatya’da 7’den 70’e herkesin kucakladığı ve sahiplendiği, bir üniversitedir. Destek veren, katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme