Erol Bulut:'3 puan almak istiyoruz'

Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik patron Erol Bulut, yavaş yavaş takımın kendini göstermeye başladığını ve birkaç hafta sonra tam anlamıyla daha iyi bir seviyeye geleceklerini söyledi.

Evkur Yeni Malatyaspor’un Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde  gazetecileri ile bir araya gelen Erol Bulut’un sağ kolu üzerinde bulunan alçı dikkatlerden kaçmadı. Gazeteciler tarafından geçmiş olsun dilekleri sunulan Bulut,” Tadilat yaparken ufak bir ev kazası geçirdim. Ayağım kaydı inşallah toparlarız” dedi.

BULUT, BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİ

Geçtiğimiz gün Afyon Karahisar-Antalya Karayolu’nda meydana gelen feci trafik kazasında otobüsün su kanalına devrilmesi sonucunda 8 kişinin öldüğü ve 28 kişinin ise yaralandığı kazaya dair Bulut,” Afyon’da otobüs kazası oldu, ölü ve yaralılar var. Yaşanan kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara ise Allahtan acil şifalar diliyorum. Böyle bir şey inşallah bir daha yaşanmaz” açıklamasını yaptı.

"PUAN ÇIKARTMAK İSTİYORUZ"

2-1 kaybettikleri Beşiktaş maçında ligdeki beş haftanın en iyi maçını oynadıklarını ifade eden Erol Bulut,” Baktığımızda oyun anlamında iyiydik. Defan anlamında ise işler çıkardık. Golü yedikten sonra ancak takım ben en başta istediğim gibi oynadı. İlk dakikadan itibaren hızlı hücum ve iyi pas yaptık. Önümüzdeki maçlarda da bu futbolumu oynayarak puan çıkartmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

"3 PAUN ALMAK İSTİYORUZ"

Süper Ligin altıncı hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor ile karşılaşacaklarını belirten Erol Bulut,” Beşiktaş karşısında golü yedikten sonra sahada oynanan oyun beni sevindirdi. O Karşılaşmada hücum anlamında iyiydik. Bu sistemimize Çaykur Rizespor karşısında da devam edecek. Yine baskılı bir oyun ortaya koyarak, Çaykur Rizespor karşısında kesinlikle 3 puan almak istiyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme