Engellilerin Hastanelerde Yaşadığı Sorunları Ve Çözüm Önerileri

Engellilerin Hastanelerde Yaşadığı Sorunları Ve Çözüm Önerilerini Gündemine Aldı

Kent Konseyi Engelli Meclisi  Mart Ayı  toplantısının konusu, Engellilerin hastanelerde yaşadığı sıkıntılar ve çözüm önerileri oldu. Toplantıya, Cumhuriyet Üniversitesi Başhekim Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Öztemur, Numune Hastanesi Başhekim Yrd. Dr. Abdullah Kurt, Numune Hastanesi Destek Hizmetleri Müdürü Ersin Şimşek, Sivas Memur Sen il temsilcisi ve  Sağlık Sen Sivas Şube  Başkanı .Efe Zileli  engelli meclisinin davetiyle katıldılar.

Engelli meclisi her ay farklı bir konuyu gündemine alarak toplantılarını gerçekleştiriyor. Mart ayının toplantı gündemine hastanelerimizde, engellilerin karşılaştıkları sorunlar ve çözümleri konusunda Cumhuriyet Üniversitesi Başhekim Yrd. Doç. Dr.Zekeriya Öztemur, Numune Hastanesi Başhekim Yrd. Dr. Abdullah Kurt, Numune Hastanesi Destek Hizmetleri Müdürü Ersin Şimşek, Sivas Memur Sen il temsilcisi ve  Sağlık Sen Sivas Şube  Başkanı .Efe Zileli, konsey üyelerinin hastanede karşılaştıkları sorunları dinleyerek, hastanelerde engelliler için yapılması gerekenleri  önerileri değerlendirerek hayata geçireceklerini ifade ettiler.

Kent Konseyi Engelli Meclis üyeleri bizzat kendilerinin birebir yaşamış oldukları sorunları  Hastane yöneticilerine ve Sendika başkanına anlatma fırsatı buldular.  Gerek Numune hastanesi gerekse Üniversite hastanesinde engellilerimize daha iyi hizmetler sunulacağını ifade eden Başhekim Yardımcılarımız, Mutlaka yaşanan sorunlar üzerine gidilerek engellilerimizin daha iyi hizmet alacaklarını ifade ettiler.

Bakmadan Geçme