EMŞAV'dan ABYB'ye Ziyaret

Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri Vakfı ( EMŞAV) Malatya Şube Başkanı Sıddık Selçuk ,Başkan Yardımcısı Ramazan Karaca ve yönetim kurulu üyeleri Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti...

Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri Vakfı ( EMŞAV) Malatya Şube Başkanı Sıddık Selçuk , ziyarette yaptığı konuşmada, "Zaman geçmekle unutulan acılar değildir Şehitlerimiz .Sürekli hatırlanan, özlemi çekilen, hatıraları her an taze duran, sevmeye kıyamadığımız evlatlarımız. Vatanımızın korunması, kollanması için her evden herkesin yakınlarından bir çok şehidimiz var. Eğer bu memlekette bayrak dalgalanıyorsa, camilerimizden ezanlar okunuyorsa bu  şehitlerimizin ve gazilerimizin sayesindedir. Allah hepsine rahmet eylesin, şehit yakınlarımıza sabırlar ihsan etsin, şefaatine nail eylesin" şeklinde konuştu.

Başkan Yavuzkurt  ve yönetim kurulu üyeleri ile samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Selçuk, şehitlik ile gazilik kavramlarının inancımızda ve kültürümüzde çok önemli bir yeri olduğuna ,ancak gerek gazilerimizin gerekse şehit ve gazi yakınlarının yaşadıkları sıkıntılara yeterli çözüm bulunmadığına dikkat çekti. 

Başkan Yardımcısı Ramazan Karaca ise, Hükümetimizin verdiği destekler ve sahiplenme duygusu ile birliktelik olgusundan hareketle genel ve yerel sorunlarımızın çözüm önerilerini arıyoruz. Vatan uğruna canını vermekten çekinmemiş gaziler, şehitlerimizin kardeşleri ve ağabeyleriyiz. Onların emanetlerine sonuna dek sahip çıkacak ve toplumun duyarlılığı noktasında da daima şehit aileleri ve gazilerimizin yanında olacağız’’dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, ‘’vatanın bütünlüğü, milletin bağımsızlığı ve bayrağın dalgalanması için büyük bir fedakarlık örneği gösteren şehit ve gazilerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Her zaman sizlerin yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim" şeklinde konuştu.

Başkan  Yavuzkurt, her zaman Birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde kenetlenmemiz gerekiyor" dedi.

HABER:FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme