Emekli Albay AK Parti'den Doğanşehir'de Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

Malatya Doğanşehir İlçesinde Emekli Kıdemli Albay Mehmet Sülü, aday adaylığı başvuru formunu AK Parti Doğanşehir İlçe Başkanlığına vererek Doğanşehir Belediye Başkanı aday adayı oldu.

Malatya Doğanşehir İlçesinde Emekli Kıdemli Albay Mehmet Sülü, aday adaylığı başvuru formunu AK Parti Doğanşehir İlçe Başkanlığına vererek Doğanşehir Belediye Başkanı aday adayı oldu. 

AK Parti Doğanşehir İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu’na aday adaylık başvuru formunu teslim eden Mehmet Sülü, Doğanşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

Doğanşehir İlçesinde Aday Adayı Olan Mehmet Sülü Başvuru Programında Yaptığı Açıklamada;

“Bilgi, Görgü Ve Tecrübelerimi Doğduğum Güzel İlçemize Aktarmak, Daha Güzel Bir Kent Haline Getirmek, Her Bir Köşesindeki Bölgesel Zenginliklerini Ve Güzelliklerimi Değerlendirerek Sahaya Yansıtmak Büyük Bir Heyecanla Doğru, Dürüst, Disiplinli, Planlı, Projeli Ve Azimli Bir Şekilde Hizmet Etmek İçin Doğanşehir Belediye Başkanlığına Aday Adaylığımı Açıklıyorum. Hayırlısı Olsun İnşallah” Dedi.

Doğanşehir AKP İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu İse Yaptığı Açıklamada; “ Beş Yılda Bir Genel Seçimlerden Dolayı Belediyede Memleketine Hizmet Etmek İçin Mehmet Bey Gibi Arkadaşlarımız Taleplerde Bulunuyorlar. Ben Kendilerini Tebrik Ediyorum Memleket Sevdalısı Olmak Memlekete Hizmet Etmek İçin Bende Varım Diyen Arkadaşlar Yani Aramızda Böyle Yetişmiş Arkadaşlar Olduğu İçin Bizim Gurur Duymamız Lazım. Belediyecilik Bir Hizmet Yarışıdır Buraya Gelen Belediyemize Gelen Aday Adaylarımız Olsun, Adaylarımız Olsun Veya Başkanlarımız Olsun Birer Hizmet Yarışı Yapmak İçin Bu Yola Başvuruyorlar. Bugüne Kadar Hizmet Yapan Arkadaşlarımız Var Hepsinden Allah Razı Olsun Biz Memleketimize Bir Taş Üstüne Taş Koyan Başkanımızın Yardımcısı olmuşturuz Yardımcısı da olacağız. Allah Hayırlı Uğurlu Etsin” Dedi.

 MEHMET SÜLÜ KİMDİR?

1960 Yılında Malatya'nın Doğanşehir İlçesi Sürgü Mahallesinde Doğdu. İlk Ve Ortaokulu Sürgü ’de Lise Eğitimini 1978 Yılında Malatya’da Tamamladı.

1978 Yılında Kara Harp Okulu Sınavını Kazanarak Türk Silahlı Kuvvetlerinin Bir Mensubu Olarak Profesyonel Askerliğe Adım Attı.1982 Yılında Kara Harp Okulundan Piyade Subay Olarak Mezun Oldu.

31 Çeşitli Bölgelerde Takım, Bölük, tabur Komutanlığı Ve Karargah Subaylığı Yaptıktan Sonra 2013 yılında Son Görev Yeri Olan Malatya’da Kıdemli Albay Rütbesiyle Emekli Oldu.

 

Haber Foto

KADİR AYDIN

Bakmadan Geçme