Elazığ'da Ülkücüler Ayakta

MHP'DE SANDIKLARA İTİRAZLAR DEVAM EDİYOR

24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde MHP Genel merkezli itirazların devam ettiği bildirildi.

Bir çok yer MHP Kadrolarının oyları gasp edildiği ve yurtdışı oylarının gelmesiyle birlikte MHP adaylarının vekillikleri ellerinden alındığı açıklandı. En son Elazığ merkezde MHP birinci sıra adayı Oğuzhan Demir yaptığı açıklamada, adeta oylarının gasp edildiğini açıkladı.

Demir sosyal paylaşım kişisel sayfasında, “24 Haziran 2018 tarihinde yapılan Erken Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçim sonuçlarının Ülkemize, Yüce Türk Milleti’ne ve Elazığ’ımıza hayırlı olmasını diliyorum.
Elazığ İl Merkezi, İlçe ve Köyleri esas alındığında 566 oy farkla Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili olma hakkını elde ettim. Elimizdeki resmi tutanaklara göre de bu fark 1000’in üzerindedir. Seçimi çok rahat bir şekilde kazanmışken Yurtdışı oylarının dahil edilmesiyle sonuç aleyhimize dönmüş gösterilip 112 oy farkla Milletvekilliğini kaybettiğimiz duyurulmuştur.
Bunun üzerine bizzat Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli beyin konuyu sahiplenmesi ve talimatlarıyla itirazlarımız hazırlanmış yasal süreç başlatılmıştır. Hakkımız olan Milletvekilliğini alacağımızdan, gerek oylarıyla gerekse Adalet Sarayı önünde bizleri yalnız bırakmayan Hemşehrilerimin şüphesi olmasın. Sizin oylarınız bizim namusumuzdur. Ülkücülerin hakkını kimseye yedirtmeyiz. Liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, Halkımızın tercihi ve Yüce Türk Adaletine olan güvencimiz tamdır.”ifadelerini kullandı.

Bu arada Elazığ Milletvekili adayı Oğuzhan Demire destek amaçlı çevre illerdeki ülkücülerin akın akın Elazığa gittiği açıklandı. Bu arada Malatya Kadın Kolları ve il yönetimide Elazığ’a giderek destek olacakları ve haklı vekilliklerini geri alacaklarını açıkladılar.

Bu arada Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız’da bir basın açıklaması yaparak, Elazığ’daki gasp olayı ile ilgili resmi başvurularını yaptıklarını oyların sayımının devam ettiği bildirildi.

 

 

 

 

Bakmadan Geçme