Elazığ Belediyesi'nden Yeşilçam Sinema Günleri

Elazığ Belediyesi ve Uluslararası Çaydaçıra Film - Sanat Festivali iş birliği ile ücretsiz 'Nostaljik Açık Hava Sinema Günleri' düzenlenecek.

Elazığ Belediyesi ve Uluslararası Çaydaçıra Film - Sanat Festivali iş birliği ile ücretsiz ‘Nostaljik Açık Hava Sinema Günleri’ düzenlenecek.

 

Kültür Park Amfi Tiyatro’da her hafta Cuma, Cumartesi Pazar günleri saat 21.15’te başlayacak olan sinema günlerinin açılış filmi ise ‘Canım Kardeşim’ olacak. Ertem Eğilmez’in yönettiği ve başrollerini Tarık Akan, Halit Akçatepe ve Kahraman Kıral’ın paylaştığı 70’li yılların en çok izlenilen filmi olan Canım Kardeşim amfi tiyatroda sinemaseverlerle buluşacak.

Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Vizyona yeni giren filmler ile Türk sineması klasiklerinin Kültür Park Amfi Tiyatro’da sinemaseverlerle buluşturulacağı ifade edilerek, Cuma günü gösterimi yapılacak olan Canım Kardeşim filmini izlemeye tüm hemşerilerimizin davetli olduğu belirtildi. Yapılan açıklamada 11 Ağustos Cumartesi günü ‘Eşkıya’, 12 Ağustos Pazar günü ise ‘Son Mektup’ filmlerinin gösterileceği kaydedildi.

Bakmadan Geçme