Elazığ 1. Kitap Fuarı Açılış İçin Gün Sayıyor

Elazığ Belediyesi 1. Ulusal Kitap Fuarı' 29 Eylül-8 Ekim 2017 tarihleri arasında Ahmet Meydanı'nda açılıyor.

TOBB ve KOSGEB tarafından desteklenen ve kitap dostlarını buluşturacak olan fuara; Can, İş Bankası, Yapı Kredi, Doğan, Pegasus gibi ülkede önde gelen yüzden fazla yayınevi katılacak. Konferanslar, söyleşiler ve panellerin yer alacağı fuarda, birçok ünlü yazar da imza günlerinde okurları ile buluşacak.

10 gün süresince kitap dostlarını buluşturacak olan ‘Elazığ Belediyesi 1. Ulusal Kitap Fuarı’nda, popüler kitaplardan, Türk ve Dünya edebiyatının seçkin örneklerine, bilimsel, tarihi ve dini yayınlara sayısız eser yer alacak.

BAŞKAN YANILMAZ: “TÜM KİTAP DOSTLARINI BEKLİYORUZ”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ‘Elazığ Belediyesi 1. Ulusal Kitap Fuarı’nın şehrin kültür-sanat yaşamına önemli bir renk katacağını belirterek, “Bugüne kadar sosyal belediyecilik ilkemiz doğrultusunda şehrimizin gelişimine katkı sağlamak adına önemli çalışmaları hayata geçirdik. Kitap fuarın özellikle teknolojik gelişmelere paralel olarak kitapların eşsiz ve büyülü dünyasından uzaklaşan gençlerimiz için bir farkındalık oluşturmasını diliyorum. İnanıyorum ki okuyan, araştıran bir nesille daha güzel yarınlara, daha güçlü bir şekilde ulaşacağız. Binlerce yıllık kültür ve tarih mirasına sahip şehrimizde kurulacak kitap fuarına tüm kitap dostlarımızı bekliyoruz.” dedi.

 

Bakmadan Geçme