ebebek'ten engel tanımayan hamle!

Anne bebek sektörünün öncü firması ebebek, 2019 yılının ilk aylarında hayata geçirdiği projesiyle işitme engelli ebeveynlerin hayatlarını kolaylaştıracak önemli bir adım attı.

Anne bebek sektörünün öncü firması ebebek, 2019 yılının ilk aylarında hayata geçirdiği projesiyle işitme engelli ebeveynlerin hayatlarını kolaylaştıracak önemli bir adım attı.

ebebek’in bebekolog adını verdiği mağaza çalışanları, yaklaşık 9 ay boyunca verilen işaret dili eğitimini tamamlayarak işitme engelli anne-babalara daha kolay bir iletişim imkânı sunuyor. Yepyeni projesiyle ebeveynlerin karşısına çıkan anne bebek perakendecisi, işitme engelli bireylerin daha iyi hizmet alabilmesi için ilk etapta 6 ilde9pilot mağazadaki çalışanlarıyla misafirlerini ağırlamayıbekliyor.

İstanbul Bostancı, İstanbul İstMarina AVM, İstanbul Plato AVM, İstanbul Göktürk, Bursa As Merkez, Denizli Sümer Park AVM, Trabzon Varlıbaş AVM, Manavgat Novamall AVM ve Gaziantep Prime Mall AVM mağazalarındaki işaret dili eğitimli personelleriyle engelsiz bir yaşamın kapılarını aralayan marka, bu konuda toplumda farkındalık yaratarak diğer firmalara da öncülük etmeyi hedefliyor.

İlerleyen dönemlerde proje kapsamını 51 ildeki 135 mağazasına taşımak isteyen ebebek, aynı zamanda engelli vatandaşlarımıza iş dünyasında yer alabilme imkânı sunmak adına da çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor.

ebebek Hakkında

ebebek, annenin ve bebeğin, doğum öncesinden başlayıp 4 yaşa kadar uzanan süreçteki tüm ihtiyaçlarını; kaliteli ürünler, güler yüzlü kadro, yüksek hizmet standartları, hesaplı fiyatlar, uzman bilgisi ve alışveriş sonrası desteğiyle günün 24 saati karşılayan bir internet sitesi ve mağazalar zinciridir. 2001 yılında e-ticaret sitesi ile başladığı tecrübesini 2003 yılı başında fiziki mağazacılığa taşıyan ebebek;ebebek.com internet satış sitesi ve 51 ildeki 135 mağazasıyla anne-babalara hizmet vermeye devam ediyor.

Bakmadan Geçme