Dünya Değişim Akademisi 80. Merkezini İstanbul – Bostancı'da Açtı!

Dünya Değişim Akademisi 80. merkezini, pazar günüİstanbul-Bostancı’da açtı. Kısa zamanda tüm dünyaya yayılmaya başlayan Dünya Değişim Akademisi’nin özelliği,dünyanın en kadim ve güçlü değişim tekniklerini her yerde aynı itina ve titizlik içinde, tam donanımlı Değişim Uzmanlarıile sunması! İstanbul – Bostancı’dan da kurumun alışılagelen huzur, güven, bilgelik dolu atmosferi yansıyor.

“Şimdi değişim zamanı!” “Kendini değiştir dünyan değişsin, dünyanı değiştir dünya değişsin!” diyen Değişim Uzmanları ise herkesi kendini keşfe ve değişime davet ederken anlamlı bir çağrıda bulunuyorlar: “Değişime direncin nedenlerinden biri değişimileilgilibilgisizliktir. Bireydeğişimhakkındayeterincebilgisahibiolmayıncadeğişimedirenirçünkübilgisizlikonuengeller.Cahillik her zamandeğişimengeliolmuşturçünkücahilinsanlardeğişimdüşmanıdır...” Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir? kitabından.

Mekandatemel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibiarayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanıvar.

Değişim için kararlı olanların ilk adresi Dünya Değişim Akademisi,  sizi motive eden Uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ileBostancı’da daaydın ve deneyimli bir ortam hazırlamış. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz. 

Bakmadan Geçme