Dünya Değişim Akademisi 74. Merkezini İstanbul Tuzla'da açtı!

Dünya Değişim Akademisi

Dünya Değişim Akademisi’nin bütün merkezlerinden yansıyan huzur, güven, bilgelik dolu atmosferi, Tuzla’da da bulacaksınız!Değişim bir maceradır diyen içtenve bilgiliDeğişim Uzmanları,herkesi kendini keşfe ve değişime davet ediyor. Ünlü Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir? kitabındangüzel bir mesajları var: Bireygerçekdeğişimsayesindeyapaykavramlardankurtulurvedoğalyaşamaadımatar. Değişim, insanımutlueder.Aksihaldedeğişimdenkorkanvekaçaninsandağılmış,perişanveüzgünbir hale gelecektir.Çünküyapayiledoğalarasındakiçelişkiveçatışmakişinintümenerjisinitüketecektir.Bilkitükenmişinsandeğişimedireneninsandır…

Mekandatemel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibiarayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanıvar.

Değişim için kararlı olanların ilk adresi olacak Dünya Değişim Akademisi,  sizi motive eden Uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ile Tuzla’da daaydın ve deneyimli bir ortam hazırlamış. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz. 

Bakmadan Geçme