Dünya Değişim Akademisi 62. Merkezini istanbul Küçükyalı'da Açtı!

Dünya Değişim Akademisi'nin 62. merkezi,İstanbul Küçükyalı'da açıldı

Dünya Değişim Akademisi’nde temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon, derin gevşeme gibiçalışmalarsunuluyor. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı Sanatı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibi gelişim ve değişim arayışlarınıza uygun daha pek çok etkili programdan faydalanma imkanı var. Değişim Uzmanları ile irtibat kurmanız yeterli.

Dünya Değişim Akademisi’ningüven, huzur, bilgelik dolu atmosferi Küçükyalı’da da özenlehazırlanmış. Değişim Uzmanları, mekanın hem kapalı hem de bahçeli alanında, gelişmek ve yenilenmek isteyen herkesianlamlı bir mesajla kendinikeşfe ve değişime davet ediyor: Değişimaslındabiryaratıcılıkpatlamasıdır. Çünkütoplumsabitfikirlere, taşlaşmışkalıplaravekristalleşmiştutumlarasahiptir.Onlarıaşmakiçinyaratıcıolmakşarttır.Değişimisteyeninsanisesabitzihinselkalıplarlayaşayamaz,çünküonlaronanefesaldırmaz...Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir? kitabından.

Değişim için kararlı olanların ilk adresi olan Dünya Değişim Akademisi,  sizi motive eden Uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ileİstanbul Küçükyalı’da daaydın ve deneyimli bir ortam hazırlamış. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz. 

Bakmadan Geçme