Dünya Değişim Akademisi 58. Merkezini Ankara - Eryaman'da Açtı!

Dünya Değişim Akademisi 58. Merkezini Ankara - Eryaman'da Açtı!

Kısa zamanda yurt içi ve yurt dışında pek çok merkezi açılan kurumun güven, huzur ve bilgelik dolu ortamı Eryaman’da da özenle hazırlanmış. Kendini değiştir dünyan değişsin mesajını veren Değişim Uzmanları, herkesi Akademi’nin yeni açılan mekanına kendini keşfe ve değişime davet ediyor ve yine anlamlı bir mesaj veriyor: “Değişim bütünlük içinde olmak demektir. Bütünlük olmayınca bir şeylerin eksik olduğunu hissedeceksin. O eksik olan şeyi ise değişim sayesinde bütünlük kazanarak elde edebilirsin....” Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir? kitabından.

Dünya Değişim Akademisi’nde temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon, derin gevşeme gibi çalışmalar sunuluyor. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı Sanatı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibi gelişim ve değişim arayışlarınıza uygun daha pek çok etkili programdan faydalanma imkanı var. Değişim Uzmanları ile irtibat kurmanız yeterli.

Değişim için kararlı olanların ilk adresi olan Dünya Değişim Akademisi’nin,  sizi motive eden Uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ile Ankara-Eryaman’da da aydın ve deneyimli bir ortamı var. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz. 

Bakmadan Geçme