Dünya Değişim Akademisi 40. Merkezini Tekirdağ'da Açtı!

Dünya Değişim Akademisi – Tekirdağ

Dünya Değişim Akademisi 40. merkezini Tekirdağ’da açtı. “Kendini değiştir, dünyan değişsin” vizyonu ile kısa zamanda yurt içi ve yurt dışında pekçok merkez açan kurumda, dünyanın en kadim ve güçlü değişim teknikleri sunuluyor. Tekirdağ’da da tam donanımlı, bilgili ve içten Değişim Uzmanlarıyla buluşacaksınız!

      

Dünya Değişim Akademisi’nin alışılagelen güven ve huzur dolu atmosferi, Tekirdağ’da açılan yeni mekanda da itinayla hazırlanmış. Değişim bir maceradır, tadı damağınızda kalan bir macera diyen Değişim Uzmanları herkesi kendini keşfe ve değişime davet ediyor ve anlamlı bir de mesaj veriyorlar: Değişim isteyen insan içindeki değişim sesini dinler ve onu takip eder. Dışarıdaki değişime karşı olan sesler onu asla durduramaz. Değişimcinin yüreği değişime daima: “Evet” der ve ona: “Hayır” dedirtmenin hiçbir yolu yoktur..” Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir? kitabından.

Mekanda temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibi arayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanı var.  

Değişim için kararlı olanların ilk adresi olacak Dünya Değişim Akademisi,  sizi motive eden Uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ile Tekirdağ’da da  aydın ve deneyimli bir ortam hazırlamış. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz. 

Bakmadan Geçme