Dünya Değişim Akademisi 38. Merkezini Üsküdar'da Açtı!

İstanbul'un tarihi semtlerinden Üsküdar'da değişim rüzgarları esiyor.

İstanbul’un tarihi semtlerinden Üsküdar’da değişim rüzgarları esiyor. Dünya Değişim Akademisi 38. merkezini geçtiğimiz pazar günü İstanbul–Üsküdar’da açtı. “Şimdi değişim zamanı” konsepti ile kısa zamanda yurt içi ve yurt dışına yayılan kurumda, dünyanın en kadim ve güçlü değişim teknikleri sunuluyor. Tam donanımlı, ilgili, içten Değişim Uzmanları Üsküdar’da da sizleri bekliyor!

Dünya Değişim Akademisi’nin alışılagelen güven ve bilgelik dolu atmosferini, Üsküdar’daki mekanda da hissedeceksiniz. Değişim bir maceradır, tadı damağınızda kalacak bir macera diyen Değişim Uzmanları, hayalleriniz için hiçbir zaman geç değildir mesajını veriyor ve şöyle devam ediyor: Gerçek değişim çok sessizce ve barışçıl bir şekilde gerçekleşir. Bir ağacın kökleri sessizce toprağın derinliklerine iner ve kocaman ağaç ortaya çıkar. Tıpkı bunun gibi değişimin kökleri de sessizce iç dünyana iner ve muhteşem bir değişim gerçekleşir.” Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir? kitabından.

Mekanda temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibi arayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanı var.  

Değişim için kararlı olanların ilk adresi olacak Dünya Değişim Akademisi,  sizi motive eden Uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ile Üsküdar’da da aydın ve deneyimli bir ortam hazırlamış. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz. 

Bakmadan Geçme