Dünya Değişim Akademisi 36. Merkezini Antalya'da Açtı!

Dünya Değişim Akademisi 36. merkeziniAntalya'da açtı.'Kendini değiştir dünyan değişsin'

Yurt içi ve yurt dışında ardı ardına pek çok merkezi açılan Dünya Değişim Akademisi’nin alışılagelen huzur, güven, bilgelik dolu ortamı Antalya’da da itinayla hazırlanmış. Değişim bir maceradır, tadı damağınızda kalacak bir macera, değişim hayallerinizi ertelemeyin, değişmekten çekinmeyin diyerek herkesi davet edenDeğişim Uzmanları’ndan anlamlı bir mesaj da var: Seniniçseldeğişiminihiçbirgüçengelleyemez. Dışsalgüçlerseniniçseldeğişiminive ne kadargüçlüolduğunufark bile edemez. Değişimsimyasısayesindegerçekleşeniçseldeğişimgerçeközgürlüğenedenolacaktır”Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir? kitabından.

Mekandatemel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibiarayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanıvar.

Değişim için kararlı olanların ilk adresi olacak Dünya Değişim Akademisi,  sizi motive eden Uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ile Antalya’da da aydın ve deneyimli bir ortam hazırlamış. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz. 

Bakmadan Geçme