Dünya Değişim Akademisi 112. Merkezini İzmir – Atakent'te Açtı!

Dünya Değişim Akademisi,İzmir, Atakent

Dünya Değişim Akademisi 112. merkezini,İzmir-Atakent’te açtı.Şimdi değişim zamanı!” sloganı ile kısa zamanda yurt dışına açılan, dünyanın en güçlü değişim tekniklerini her yerde aynı itina ve titizlikle uygulayan Akademi’nin tam donanımlı Değişim Uzmanları ile artık İzmir – Atakent’te de buluşabilirsiniz.

Mekanda temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibi arayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanı var. 

Değişim Uzmanları herkesi kendini keşfe ve gelişime davet ediyor ve anlamlı bir mesaj da veriyor:Değişime “evet” diyenleryaşamıkucaklar“hayır” diyenleriseölümleyüzleşirveçöker. Çünküyaşam “evet” yanikabullenmedemektirölümise“hayır” yaniinkârdır.(Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir?  kitabı)

Değişim için kararlı olanların ilk adresiolan Akademi,  sizi motive eden Uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ile İzmir Atakent’te deaydın ve deneyimli bir ortam hazırlamış. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz.

YetkililerherkesinDeğişimUzmanlığısertifikaprogramınakatılabileceği, dünyanın her tarafındanbaşvurularınolduğu, yenidönemkayıtlarınındevamettiğini de belirttiler.

Bakmadan Geçme