Dünya Değişim Akademisi 111. Merkezini Abd, Pensilvanya'da Açtı!

Dünyanın her ülkesinde temsilcileri olan Dünya Değişim Akademisi 111.merkeziniABD,Pensilvanya'da açtı.

Dünyanın her ülkesinde temsilcileri olan Dünya Değişim Akademisi 111.merkeziniABD,Pensilvanya’da açtı. “Şimdi değişim zamanı!” sloganı ile kısa zamanda yurt dışına açılan, dünyanın en güçlü değişim tekniklerini her yerde aynı itina ve titizlikle uygulayan kurumun tam donanımlı Değişim Uzmanları, artık Pensilvanya’da dahizmet veriyor.

 

Değişim bir maceradır, hem kendinizi keşfetmenizi hem hayallerinizi gerçekleştirmenizi sağlar diyen Uzmanlar, ABD, Pensilvanya’da da motivasyon dolu bir atmosfer hazırlamışlar.Ünlü“Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir?”kitabındandeğişimmesajıylaherkesiçalışmalaradavetediyorlar: ”Ebediyenorijinal hale gelmekiçingerçekdeğişimşart.Orijinal hale geleninsanbirçocukgibimasumvebiraslangibigüçlüolur…”

 

Mekandatemel olarak Nefes, Biyoenerji, Vücut Çalıştırma, Konsantrasyon,Derin Gevşeme çalışmaları sunulacak olupStres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İletişim Sanatı gibiarayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanıvar.

 

Değişim için kararlı olanların ilk adresi olan Dünya Değişim Akademisi’ninbilgili, deneyimli Uzmanları;zengin pratik, teorik sunumları ile ABD-Pensilvanya’da dadeğişime kucak açan dinamik bir ortamı var.İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz. 

Dünya Değişim Akademisi’nde Değişim Uzmanlığı sertifika programı uygulandığı, yeni dönem kayıtlarının devam ettiği, herkesin başvurabileceği de yetkililertarafındanbelirtildi.

Bakmadan Geçme