Dünya Değişim Akademisi 108. Merkezini İstanbul – Bağlarbaşı'nda Açtı!

Dünya Değişim Akademisi 108. merkezini,pazar günüİstanbul-Bağlarbaşı'nda açtı.

Dünya Değişim Akademisi 108. merkezini,pazar günüİstanbul-Bağlarbaşı’nda açtı. Kısa zamandaTürkiye’den yurt dışına açılan Dünya Değişim Akademisi’nin özelliği,dünyanın en güçlü değişim tekniklerini her yerde aynı itina ve titizlik içinde, tam donanımlı Değişim Uzmanlarıile sunması! İstanbul – Bağlarbaşı’ndan da kurumun alışılagelen huzur, güven, bilgelik dolu atmosferi yansıyor.

 

“Şimdi değişim zamanı!” sloganı ile hayallerinizi ertelemeyin diyen Değişim Uzmanları,  herkesi kendini keşfe ve değişime davet ediyor. Ünlü Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir?  kitabından esinlendikleri bir mesajları var:Her insanınyenifırtınalarlakarşılaşacakgüce, yenisorunlarıçözecekzekâya, değişimigerçekleştirecekfarkındalığaihtiyacı var. Ancak o zamanbireyindeğişimetepkisiüretkenolacakvekişiyaşamsalbaşarıyaulaşacaktır...”

Mekandatemel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibiarayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanıvar.

Değişim için kararlı olanların ilk adresi Dünya Değişim Akademisi,  sizi motive eden Uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ileBağlarbaşı’nda daaydın ve deneyimli bir ortam hazırlamış. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz. 

Bakmadan Geçme