Dünya Değişim Akademisi 34. Merkezini Adana'da Açtı!

Değişim rüzgarı Adana'ya da ulaştı.Ardı ardına merkezleri açılanDünya Değişim Akademisi'nin 34. merkezi Adana'da hizmet vermeye başladı.

Değişim rüzgarı Adana’ya da ulaştı.Ardı ardına merkezleri açılanDünya Değişim Akademisi’nin 34. merkezi Adana’da hizmet vermeye başladı. Dünyanın en güçlü tekniklerinin sunulacağı mekandaiçten, çağdaş ve tam donanımlıDeğişim Uzmanları ile buluşacaksınız.

Dünya Değişim Akademisi’nin bütün merkezlerinde sunduğu huzur, güven, bilgelik dolu atmosfer, Adana’da da hazırlanmış.Güler yüzlü Değişim Uzmanlarıtüm Adana’yı dünyanın en güçlü, doğal ve kadim teknikleri ile kendini keşfe, değişime davet ediyor ve ünlü Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir?kitabından bir ipucu sunuyorlar:Bu dünyadatekbirinsan bile değişmeyebaşlayınca, başkaları da hareketegeçer. Göledüşenbirdamlatümgölühareketegeçirir.Sendeğişimgeçirince, birçokinsan da değişimiçinegirer. Sendekideğişimmilyonlarca insane ulaşacaktır..”

Adana’da“Değişim Zamanı” sloganı ile açılan mekanda temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Korku Kontrolü, Öfke Kontrolü, Kıskançlık Kontrolü, Başarı Sanatı, Kendini İfade Etme Sanatı, İlişki Sanatı gibi pek çok program uygulanacak.

Değişmekte kararlı olanların ilk adresi Dünya Değişim Akademisi,  sizi motive eden Değişim Uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ile Adana’da daaydın ve deneyimli bir ortam hazırlamış. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz.

Bakmadan Geçme