Dr.Ömer Urhal'ın Başarısı Göz Dolduruyor

Yaptığı başarılı çalışmalarla hem Malatya halkının, hem de teşkilatın büyük sevgisini kazanan, gece gündüz demeden bizzat ekipleri ile her türlü suç ve suçlu ile mücadelede ekiplerine destek, moral ve taktik veren Malatya İl Emniyet Müdürü Dr.Ömer Urhal, çalışmalarıyla göz dolduruyor.

Şehrin güvenliği ve huzuru için yoğun gayret sarf eden Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçlularla mücadelede büyük başarı sağlıyor. Suç ve suçlularla olduğu gibi suç oluşmadan önce alınması gereken  tedbirler konusunda da titizlikle çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ,Polis ile halk arasında güçlü ilişkiler kurma noktasında vatandaş ile önleyici polislik anlayışını ön planda tutan , sosyal sorumluluk projeleri ile, gençlerimizi suç, şiddet ve terör faaliyetlerinden uzak tutmaya yönelik çalışmalarla tüm bireyler arasında güçlü ilişkiler kurma noktasın da son derece başarılı ve duyarlı çalışmalarla farklı bir bilinç oluşturmayı başarmıştır.

Tarihini bilen, milli birlik ve beraberlik bilincini taşıyan bireyler kazanmak, yeniliklere açık ve öz güveni yüksek , sağlıklı ve mutlu bireyler olarak toplum içerisinde yer edinmelerini sağlamak ve katkı sunmak amacıyla gerçekleştirilen önemli projelere imza atan Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ,yarınlarımızın ışığı olan çocuk ve gençlerimize sağladığı destekle  önemli başarılar elde etmiş,toplumun gönlünü kazanmıştır.

İl Emniyet müdürlüğü Toplum Destekli Polislik projeler kapsamında ,Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan’’hayat yolunda ilk adım’’projesiyle gençlere yönelik kurslar düzenlenmiş, gençleri suç ortamlarından uzak tutarak,bilgi ve becerilerini artırmak ve iş bulmalarına yardımcı olmak için eğitim kursları düzenlemiştir. Sosyal etkinlikler kapsamında çeşitli geziler düzenlemiş, eğitim desteği verilerek ihtiyaçlar karşılanmış, Okul ziyaretleri, sunumlar,esnaf ziyaretleri,muhtar ziyaretleri ve resmi kurum ziyaretleri yapılarak güvenlik konusunda bilgi alışverişi sağlanmış ve genel sorunlar hakkında bilgi edinilmiştir.

Tüm bu çalışmaların yanı sıra ,  genel güvenlik sorunlarının tesbiti ve mevcut sorunlar hakkında bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla ,muhtarlar,kamu kurumlarının temsilcileri,ilgili şube müdürlerinin katılımı ile düzenlenen ‘’sorumluluk alanı huzur toplantısı’’ yapılarak tesbit edilen sorunların çözümü için uygulanacak önlemlerin  belirlenmiş olmasıyla,vatandaşın daha güvende hissetmesi için gereken tüm çalışmaların titizlikle yürütüleceği ,sıfır tavizle yoluna devam edeceği, net bir şekilde görülmektedir.

 İşte bu başarıda şüphesiz en büyük pay , gece gündüz demeden ekipleri ile koordineli çalışan ,onlara destek ,moral ve taktik veren İl Emniyet Müdürü Dr.Ömer Urhal’dır.

 Malatya Emniyet Müdürlüğü’nün  elde ettiği başarılar vatandaşlarında takdirini toplamış, ‘’Emniyet Müdürümüz, polislerimiz ve tüm kolluk kuvvetlerinin başarısı , şehrimizin başarısıdır,tüm teşkilatla gurur duyuyoruz’’ sözleri ile memnuniyetlerini dile getirerek, ‘’İl Emniyet Müdürümüz suça ve suçluya karşı sıfır tavizle yoluna devam ediyor,bu da bizim kendimizi daha güvende hissetmemizi sağlıyor,kendisini ve ekiplerini tebrik ediyoruz” diyerek her zaman taktirlerini dile getirmişlerdir.

Üstlenmiş olduğu görevi layıkıyla yürüten ve başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken  İl Emniyet Müdürümüz Dr.Ömer Urhal ve tüm birimleriyle gurur duyuyoruz.

HABER: FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme