Doğanyol Hakan BAY'a Emanet! Hakan Bay KİMDİR?

Uzun zamandır merakla beklenen 31 Mart yerel seçimlerde Malatya'da AK Parti tarafından gösterilecek olan İlçe Belediye başkanları belli olurken, Doğanyol Belediyesi için genç, dinamik ve Doğanyol'u yeniden inşaa edecek bir seçin yapıldı .

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçiminde AK Parti’den Doğanyol Belediye Başkanlığına aday gösterilen Hakan Bay, Doğanyol'u Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği 2023 vizyonuna hazır hale getirerek ‘Gönül Belediyeciliği için çalışacak. 

Beydağı Gençlik Spor Merkezinde gerçekleşen aday tanıtım toplantısında AK Parti'den Doğanyol Belediye Başkanı olarak açıklanan Hakan Bay ve diğer  adaylar, Nikah Sarayı'ndaki yemekli toplantıya katıldılar.

HAKAN BAY KİMDİR?

11 Şubat 1985 tarihinde Doğanyol'da doğdu. 2009 yılında İnönü Üniversitesi İİBF iktisat Bölümünden mezun oldu. Vatani görevini Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde yaptı. 2007 yılında Malatya AK Parti İl Gençlik Kolları yönetiminde görev aldı,il Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

-Türk Telekom Uzman Yardımcılığı
-Malatya SGK İl Müdürlüğü Memur
-Ankara SGK İl Müdürlüğünde Merkez Müdür Yardımcılığı
-Malatya SGK İl Müdürlüğünde Merkez Müdürü görevinde bulundu
-Evli ve  iki çocuk babası
-Yabancı dillerden İngilizce biliyor.


AK Parti ile ‘Cumhur İttifakı’ yapan MHP ise KULUNCAK‘ta Erhan Cengiz’i, Hekimhan‘da da Hacı Mustafa Arıkan’ı aday gösterdi.

AK Parti’nin toplantıda tanıtılan 11 ilçedeki adayları şu şekilde:

AKÇADAĞ Mustafa Kırteke,
ARAPGİR Rıza Murat Türksoy,
ARGUVAN Ahmet Eren,
BATTALGAZİ Osman Güder,
DARENDE İsa Özkan,
DOĞANŞEHİR Vahap Küçük (Mevcut başkan),
DOĞANYOL Hakan Bay,
KALE Murat Koca,
PÜTÜRGE Mikail Sülük,
YAZIHAN Nevzat Öztürk (Mevcut başkan),
YEŞİLYURT Mehmet Çınar (Mevcut başkan).

Bilindiği üzere daha önceden Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan açıklanmıştı.

Bakmadan Geçme