Doğanşehir İlçesinde 10 Kasım Atatürk'ü Anma programı

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal edişinin 80'inci yıldönümünde törenlerle anıldı.

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal edişinin 80'inci yıldönümünde törenlerle anıldı.

Anma Programı Doğanşehir Hükümet Konağı bahçesinde bulunan Atatürk büstüne çelenk konulmasıyla başladı. . Saat 09.05'te sirenlerin çalmasıyla birlikte iki dakikalık Saygı Duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla göndere çekilen bayraklar yarıya indirildi.

Daha Sonra Doğanşehir Şehit Serdal Toprak Çok Programlı Lisesi Konferans Salonunda Devam Eden Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Doğanşehir Şehit Serdal Toprak Çok Programlı Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan anma programına ile devam etti.

Büyük Önder Atatürk'ün Bilinmeyenleri Slayt eşliğinde anlatıldı. Doğanşehir Şehit Serdal Toprak Çok Programlı Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan oratoryo Sahnelendi Ve Atatürk'ün sevdiği şarkılar seslendirildi. Program, öğrencilerin okuduğu şiir ve oratoryo gösterileriyle son buldu.

Programa, Doğanşehir İlçe Kaymakamı Murtaza Ersöz, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük,  Cumhuriyet Başsavcısı Safa ÇEVİK, İlçe Jandarma Komutanı Tolga Coşkun, İlçe Emniyet Müdür V. Alparslan Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler, daire müdürleri, STK temsilcileri, Öğretmenler Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Bakmadan Geçme