Doğanşehir İlçe Müftülük Külliyesi Bitme Aşamasında

Doğanşehir İlçe Müftülüğü tarafından hayırseverlerin desteği ile Doğanşehir Müftülük Külliyesi'nin inşaatı tamamlanmak Üzere.

Doğanşehir İlçe Müftülüğü tarafından hayırseverlerin desteği ile Doğanşehir Müftülük Külliyesi’nin inşaatı tamamlanmak Üzere.

Doğanşehir İlçe Müftüsü ŞEMSETTİN KARCI Yaptığı Açıklamada,” Külliyemizde Olanlar Mescit, Yatılı Kuran Kursu, Konferans Salonu,  4-6 Yaş Anasınıfı, Türkiye Diyanet Vakfı Kütüphanesi Ve Okuma Salonu, Müftülük Hizmet Binası, 2 Lojman Ve Misafirhane Olmak Üzere Bütün Aktivitelerin Ve Hizmetlerin Yürütüldüğü Bina Olduğu İçin Doğanşehir Müftülük Külliyesi İsmi Verildi. Ayrıca Misafirhanemizin Yapımını İş Adamı HACI BAYRAM ÇELİK Üstlenmiştir Ve Bizde Misafirhanemizin İsmini HACI BAYRAM ÇELİK Diyanet Evi Olarak Belirledik. Yaklaşık 3 Ay İçerisinde İnşaatımız Bitip Açılışı İçin Diyanet İşleri Başkanı PROF. DR. ALİ ERBAŞ Hocamızın Katılımlarıyla Açılışımızı Gerçekleştirmeyi Düşünüyoruz. Bende Bu İnşaat Yapımında Gece Gündüz Çalıştım Müftüden Ziyade Burada Bir Müteahhit Gibi Burada Bulundum. Bu Doğanşehir Müftülük Külliyesinde Emeği Geçen Malatya Milletvekilimiz BÜLENT TÜFENKÇİ, Doğanşehir Belediye Başkanımız VAHAP KÜÇÜK, Hayırsever İş Adamlarımıza, Malatya Ve Doğanşehir Halkına Allah Rızası İçin Yaptıkları Yardımlardan Dolayı Herkese Teşekkür Ediyorum Allah Yaptıklarını Hayrı Kabul Eylesin” Dedi.

 

Haber-Kadir Aydın

Bakmadan Geçme