Deli Dane Nitelikli Zeytinyağı

Memecik zeytinlerinden erken hasatla elde edilen Deli Dane'nin nitelikli zeytinyağı, zeytinden elde edilebilecek faydayı mümkün olan en üst seviyeye taşımayı hedefliyor.

Deli Dane zeytinyağında çıtayı yükselterek “nitelikli zeytinyağı” kavramını hayatımıza katıyor. Nitelikli zeytinyağı kokusu, tadı ve rengiyle olduğu kadar içeriğindeki yüksek polifenol değeri ve faydalı molekülleriyle sağlığa yararlı bir iksir özelliği taşıyor.

Deli Dane zeytinyağını Milas ve Aydın’da özenle bakılan bahçelerde yetişen polifenol değeri yüksek Memecik zeytinlerinden üretiyor. Erken ve doğru hasat yapılan zeytinler bekletilmeden soğuk sıkım yapılarak tüm değerli bileşenleri toplanıyor. Taze çimen, badem, çağla vb. aromalarıyla dikkat çeken Deli Dane zeytinyağı, UV ışınlarını geçirmeyen özel cam şişelerde 16°C’de saklanarak tüketiciye ulaşana kadar bu özelliğini koruyor.

Deli Dane zeytinyağını Maslak 42’deki mağazasında tadarak ve deneyerek tüketicisinin beğenisine sunuyor. İstanbul’da ve Ankara’da restoran ve satış noktalarından ulaşılabilen ürünlere, Türkiye’nin her yerinden web sitesi üzerinden sipariş verilebiliyor.


Ödüller 
2018 Zeytin Dostu Derneği 11. Ulusal Zeytinyağı Yarışması, Altın madalya 
2019 Zeytin Dostu Derneği 12. Ulusal Zeytinyağı Yarışması, Premium madalya
2019 Olive Japan, Gümüş madalya
2019 NYIOOC World Olive Oil Competition, Altın madalya

Bakmadan Geçme