Değişimin Akışında Ol!

FARKINDALIK FESTİVALİ

Hayatında değişimi hedefleyenler için hazırlanan Uluslararası Farkındalık Festivali, 14-15 temmuz hafta sonunda, zümrüt yeşili çam ormanları içinde, Ilgaz Dağları’nda yapılacak.

Festivalde Özgüven, Yaratıcılık, İçsel Güç ve Saf Sevginin geliştirilmesine yönelik 4 çok özel çalışma var. Ayrıca Stresi Yönetme, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma ve Depresyondan Özgürleşme seansları ile bireysel değişim, dönüşüm ve gelişim hedefleniyor . İnteraktif Söyleşi - Tüm Sorulara Cevaplar ve dans gösterileri de programda yer almakta.

Sekiz farklı çalışmanın yapılacağı, “Değişimin Akışında Ol” temalı Farkındalık Festivali doğanın muazzam iyileştirici gücüyle birleşecek ve sizi her an değişmekte olan yaşam dinamiklerine etkili yanıtlar verebilen yeni bir insana dönüştürecek. Değişim hayallerinizi gerçekleştirmek,  yaşama yepyeni gözlerle bakmak için kaçırmayın!

Festival, Türkiye’nin cennet mekanlarında her ay farkındalık çalışmaları düzenleyen ilk ve tek kurum, Dünya Değişim Akademisi tarafından düzenleniyor. Muhteşem bir ormana sahip Ilgaz Dağı Milli Parkı içinde yapılacak organizasyonda, hem konforlu bir tatil yapabilir hem de değişimin tadını çıkarabilirsiniz.

 

DÜNYA DEĞİŞİM AKADEMİSİ                               

www.dunyadegisimakademisi.com   -   [email protected] 

[email protected]    -    www.festivalbudur.org                       

Festival programı:

14 Temmuz Cumartesi  
11.00 – Kök Enerji Merkezi çalışması – Özgüvenin geliştirilmesi
12.30 – Kahvaltı
14.30 – Korkuyu Aşma Sanatı
15.30 – Stres Yönetimi

17.00 – Pelvis Enerji Merkezi çalışması – Yaratıcılığın geliştirilmesi
18.45 – Akşam Yemeği

Bakmadan Geçme