Cumhur İttifakı Hekimhan Seçim Bürosunun Açılışı Yapıldı

BAŞKAN GÜRKAN'A HEKİMHAN'DA YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, beraberinde AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık ve MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ile birlikte Cumhur İttifakı Hekimhan Seçim Bürosu’nun açılışına katıldı. Başkan Gürkan, Hekimhan ilçesinin sorunlarını bildiğini belirterek, “Memleketimizin her tarafı bizim için değerlidir. Bütün hizmetleri götürmek de bizim boynumuzun borcudur” dedi.

 

Cumhur İttifakı Hekimhan Seçim Bürosu’nun açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Açılışa, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu,  Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, AK Parti İl Başkan vekili Mahmut Öner Özer, MHP İl Başkanı Bülent Avşar, Cumhur İttifakı Hekimhan Belediye Başkan Adayı Hacı Mustafa Arıkan ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Açılışta konuşan MHP İl Başkanı Bülent Avşar, Hekimhan ilçesinin demir rezervi başta olmak üzere var olan tüm değerlerinin hak ettiği yere geleceğini söyledi. Avşar, AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan’a ve Cumhur İttifakı Hekimhan Adayı Hacı Mustafa Arıkan’a Hekimhan ilçesinde rekor oyun çıkacağına inandığını kaydetti.

 

AK Parti İl Başkan Vekili Mahmut Öner Özer ise, Cumhur ittifakının önemine dikkat çekerek, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerin Türkiye için büyük önem taşıdığını söyledi.

 

Cumhur İttifakı Hekimhan Adayı Hacı Mustafa Arıkan’da, “Biz Hekimhan’a bir çivi çakan herkese selam olsun. Ben şunu iddia ediyorum, daha iyisini, daha güzelini,  daha modernini, yaşanılabilir bir Hekimhan vaat ediyorum size. Hekimhan merkezi hepinizin aynası. Bu merkez yaşanılabilir hale gelirse, doğalgaz gelirse, inanın doğalgaz geldiği takdirde şuan da emeklilerimizin %70 i bu ilçede kalacaktır. Memurlarımız bu ilçeyi terk etmeyecek, daha modern doğalgazlı evlerde oturacaktır. Bakın şurada bile baktığınız da bütün apartmanlarda 1 kat dolu, 4 kat boş. İşte biz bunun çaresi olacağız. 31 Mart seçimleri bölgemize, ilimize ve ilçemize hayırlara vesile olur inşallah” diye konuştu.

 

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ise, Hekimhan ilçesindeki birlikteliğe dikkat çekerek, “Hakikaten şu büro açılışına geldiğimde çok güzel bir tablo gördüm. Buraya gelirken ziyaret edebildiğim kadarda esnafları ziyaret ettim. Orada Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayını ziyaret ettim. Hekimhan Belediye Başkanımız Aliseydi Bey de buranın açılışına katılmış. Bundan da son derece mutlu ve mesut olduğumu da sizlerle paylaşmak istedim. Biz çıktığımız bu yolda ‘gönül belediyeciliği’ dedik. ‘İnsanların gönlünü kazanmak en temel dileğimizdir’ dedik. Biz gönüllere girmeye talibiz. Değerli hemşerilerim tabii Hekimhan’ı yakinen biliyorum. Hekimhan’ın geçmişini de çok iyi bilen biriyim. Biz memleketimizin her tarafı bizim için değerlidir, anlamlıdır. Her tarafına da medeniyetin bütün hizmetlerini götürmek bizim boynumuzun borcudur. Hekimhan’da çok güzel güzide bir memleketimizdir. Hekimhan’ın sorunlarını biliyorum. Ben her ilçe ile ilgili kitapçık hazırladım. Artı yönleri nedir, güçlü yönleri nedir,  zayıf yönleri nedir, nüfusundan, tarihinden, coğrafyasından,  bütün muhtarlıklardan ve muhtarlık sorunlarından hepsi burada mevcuttur. Yani biz sizlerin huzuruna çıktığımızda dersimize çalışarak çıkıyoruz. Şimdiye kadar 15 yıllık Belediye Başkanlığım döneminde ve 20 yıllık kamu görevlerim döneminde haksızlık, adaletsizlik, adam kayırma ve ötekileştirme yapmadım. Bizim amacımız bütün milletimizi kucaklayabilecek, geniş gönlümüz vardır. Onlara da hizmet götürecek güçlü bir irademiz vardır. Bu konuda hiç kimsenin bir tereddüdü olmasın. Hekimhan’ımız eksiklerini ve aradaki farklılıkları en kısa zamanda inşallah burada Hacı Başkanımla birlikte biz Büyükşehir’de el ele vererek, buranın eksiklerini bir an evvel gidermek için elimizden gelen gayreti, çabayı göstereceğiz” dedi.

 

Hekimhan’daki devir rezervinin ülke ekonomisi için önemine değinen Başkan Gürkan, “Burada ki madenin gündeme getirilmesi noktasında,  onların çıkarılması noktasında, daha mamul hale getirilerek satılması noktasında şuan da bizler o çalışmaları da yürütüyoruz. Pazartesi günü buraya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız sayın Rifat Hisarcıklıoğlu, gelecek. Türk İş Genel Başkanımız gelecek. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken gelecek. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, benim çok yakın dostumdur. Burada ki toplantının temel amacı da Malatya'nın sorunlarını bizzat Malatya'da gelip yerinde görmek ve masaya yatırarak ilgili birimlerin biran evvel Malatya'ya yatırım noktasında neler yapması gerekirse, o amaçla Malatya'mızı ziyaret edecekler. Ayrıca Hekimhan da bizim projelerimiz içerisinde turizm rotaları içerisindedir. Hekimhan önemli bir merkezdir” diyerek, Hekimhan ilçesinin turizmde hak ettiği yere gelmesi için çalışacaklarını kaydetti.

 

Başkan Gürkan, 31 Mart yerel seçimlerinin önemine de değinerek, Türkiye rekorunun Malatya’da kırılacağını kaydetti. Gürkan, kırılacak olan rekorla birlikte Türk siyasetinde artık Malatya modelinin konuşulacağını da sözlerine ekledi.

 

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ise, Hekimhan ilçesinin kendisi için ayrı bir yerinin olduğunu belirterek, “İl başkanım Hekimhan’ın öz be öz evladı. Selahattin başkan da enişteniz, ondan da gurur duyuyoruz. Cumhur ittifakının sağlamış olduğu en büyük birlikteliği, en büyük gücü bugün burada hükümet meydanında, Hekimhan meydanında görüyoruz. Başta bu ittifaka destek veren Ali abime huzurlarınızda teşekkür ediyorum, alkışlarınızı istiyorum. Yine ittifakın başarılı olmasında gerek Malatya’da çalışmalarıyla, gerek buradaki çalışmalarıyla, Hekimhan’ın gönlünde taht kuran sevgili Kemal Deniz hocama da huzurlarında teşekkür ediyorum. Sizlerin desteği ile Hekimhan ittifaka geçecektir. Buradan hepinize bilgi vereyim, meclis tatil olduktan sonra son 15 gün Hekimhan’dayım” dedi.

 

Son olarak konuşan AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Cumhur İttifakı’nın önemine değinerek, “Hekimhan’da bütün hanımlarla, milli ve yerli duran kıymetli kardeşlerimle, ağabeylerimiz ile, kardeşlerimizle beraber olmaktan bende çok mutluluk duyuyorum. Hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Bugün Cumhur ittifakının Hekimhan’daki adayı namı değer tavukçu Hacı Allah nasip ederse Hekimhan’da belediye başkanımız olarak görev  yapacak. Bunun için Hekimhan hazır mı? Allah nasip ederse 31 Mart seçimlerinde Selahattin Gürkan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı olacak bunun için Hekimhan hazır mı? Allah nasip ederse Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, Milliyetçi Hareket Genel Başkanı Devlet beyin beraber başlatmış olduğu Cumhur İttifakı 15 Temmuz sonrası başlatıldı.  Bu ittifak pazara kadar değil, mezara kadar devam edecek. Hem AK Partili kardeşlerime, hem Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerime, bu ittifaka bağlı kaldıkları için, adaylarımıza sahip kaldıkları için canı gönülden teşekkür ediyorum” diyerek, Hekimhan ilçesinde Cumhur İttifakı’nın adayının kazanacağını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından Cumhur İttifakı Hekimhan Seçim Bürosu’nun açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Açılış sonrası, Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, esnaf ziyareti ve son olarak AK Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Başkan Gürkan, hem esnafların, hem de partililerin sorunlarını dinledi.

Bakmadan Geçme