Çukurdere Mahallesi Mehmet Fatih Gönültaş'ta Kararlı

2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Yeşilyurt Çukurdere mahallesi muhtarlığı için seçmen huzuruna çıkacak olan, esnaf ve sevilen isim Fatih Mehmet Gönültaş'a destek çığ gibi büyüyor.

2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Yeşilyurt Çukurdere mahallesi muhtarlığı için seçmen huzuruna çıkacak olan, esnaf ve sevilen isim Mehmet Fatih Gönültaş’a destek çığ gibi büyüyor.

Mahallesinde uzun yıllardır esnaflık yapan, mütevazi ve sevilen isim Fatih Mehmet Gönültaş’a destek devam ediyor. Tüm mahalleli Gönültaş’a desteğini sürdürürken, Çukurder mahallesindeki mahalle sakinleri , Muhtar adaylarının Fatih Mehmet Gönültaş’ın  olduklarını ve seçim sürecine kadar beraberce çalışacaklarını dile getirdiler.

Mahalle için gençlerden destek isteyen Çukurder Mahallesi Muhtar Adayı Gönültaş, “ Yenilikçi, bir anlayış ile  mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın karşısına çıkacağız. Seçmenlerimizin gönlünde taht kurmaya geliyoruz. Biz söz vermiyoruz ama altı dolu işler  ile mahallemizde yaşayan sakinlerimiz ile başarmak istiyoruz. Mahallemizin destekleri ile  icraatlarımızı gerçekleştirerek, dolu işler yapma gayretindeyiz.”ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme