Çöp Konteyneri Yerinde Yıkama Ve Dezenfekte Aracı…

Sivas Belediyesi

Her alanda olduğu gibi şehir temizliği noktasında da yenilikçi hizmetlere imza atan Sivas Belediyesi, halk sağlığı ve şehir estetiği açısından büyük fayda sağlayacak olan çöp konteyneri yerinde yıkama ve dezenfekte aracını bünyesine kattı.

 

Temizlik hizmetlerinde teknolojik yenilikleri büyük bir başarı ile kullanan Belediye, araç filosuna dahil ettiği konteyner temizleme aracıyla konteynerleri dezenfekte ederek ilk günkü yeni görüntüsüne kavuşturuyor.

 

Şehir genelinde faaliyet gösteren araç, konteynerleri içindeki çöpleri çevreye dağıtmadan düzenli bir şekilde toplamanın yanı sıra, modern donanımı ile 3 dakika içerisinde yerinde temizleyerek yeninden vatandaşların hizmetine sunuyor.

 

Çevre dostu araç, pis suyu kendi içerisinde barındırarak dışarı vermiyor. Yıkama işleminin yanı sıra doğaya zarar vermeyen özel solüsyonlar ile dezenfekte edilen konteynerler pırıl pırıl bir hale getiriliyor.

 

Uygulamayı kentteki tüm mahallelerde sürdürecek olan ekipler, konteynerleri temizleyerek çevre ve insan sağlığının korunması için önemli bir hizmeti yerine getirmiş olacak.

Bakmadan Geçme