Çınar gibi sizi unutmayacağız

İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Cem Parlak çalışmalarına devam ediyor. Yeşiltepe Galericiler Sitesi'ni ziyaret eden Cem Parlak, Galericilerin sıkıntılarını dinledi.

İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Cem Parlak çalışmalarına devam ediyor. Yeşiltepe Galericiler Sitesi’ni ziyaret eden Cem Parlak, Galericilerin sıkıntılarını dinledi.

Malatya Yeşiltepe Galericiler Sitesi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Yalçın, Cem Parlak’a başarılar diledikten sonra Galericiler Sitesi’nin sorunlarının olduğu ve bu sorunların bir türlü çözülmediğini anlattı.

“Sitemizin su sorununu Hacı Uğur Polat söz vermesine rağmen hallolmadı. Hacı Uğur Polat Büyükşehir Belediyesi’ne geçtikten sonra Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar da sorunlarımızı çözeceklerini söylediler ama dört ay geçti ne gelen var ne giden” diyen Yalçın Yalçın Cem Parlak’tan başkan olduğu takdirde söz vermesini istedi.

Milletimiz bizi başkanlığa layık görürse halkımıza söz verdiğimiz her konuyu unutmadan halkımızı oyalamadan yani Mehmet Çınar’ın sizi unuttuğu gibi yapmayacağıma söz veriyorum, dedi Cem Parlak.

Yeşiltepe Galericiler Sitesi’nin sorunlarını tek tek not aldıktan sonra site esnafı ile fotoğraf çektiren Cem Parlak, “İnşallah sizleri unutan başkanlar gibi değil, sizlerin sayesinde o koltukta oturacağımı hiç unutmadan Yeşilyurt’a hizmet edeceğim” dedi.

Bakmadan Geçme