Çınar esnaf ziyaretlerinde bulundu

Mehmet Çınar: 'Bizler, hizmet belediyeciliğiyle yola çıktık

Mehmet Çınar: "Bizler, hizmet belediyeciliğiyle yola çıktık. Çıtayı çok yüksek tuttuk"

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, "Bizler, hizmet belediyeciliğiyle yola çıktık. Çıtayı çok yüksek tuttuk. İlçemiz 2014 yılından bugüne nüfusu 60 bin arttı. Bütçemizi 4 katına çıkarttık, çalışan personel sayımızı yaklaşık 250'den bin 500'e çıkartarak Yeşilyurt'umuza hizmet ediyoruz" dedi.

Çınar, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Sıtmapınarı esnaflarıyla kahvaltıda bir araya gelen Çınar, hem esnaf hem de vatandaşlarla sohbet etti.

Esnafları tek tek gezen Çınar, daha sonra Gündüzbey Mahallesi'nde esnafları ziyaret etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, çalışmaları kapsamında AK Parti Malatya Seçim Koordinasyon Merkezi'ni de ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, ziyaretleri kapsamında, Malatya Beydağı Devlet Hastanesi Kampüsü çocuk servisinde tedavi görev çocukları ziyaret ederek hem moral verdi hem de geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Çınar, daha sonra Yakınca Mahallesi'nde Tuva Sitesi Sakinleriyle bir araya geldi.

Mahalle toplantısında konuşan AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, "1994 yılında cumhurbaşkanımızın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak siyaset sahnesine çıktığı hizmet belediyeciliğiyle bugün AK Parti iktidarı geçen süre içerisinde hizmet belediyeciliği dediğimiz temel hizmetler yol, su, kanalizasyon hizmetlerinin yapıldığı aşamayı fazlasıyla geçtik. Arkasından sosyal belediyecilik dedik; bunlarında en güzel örneğini Türkiye'de yaşadık. Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden olan Yeşilyurt Belediyesi, bizzat cumhurbaşkanımızın elinden ödül alan belediyelerden biri oldu. Bugün geldiğimiz noktada artık gönül belediyeciliği diyoruz. Bütün vatandaşlarımıza ulaşıp, onların gönüllerine girmek istiyoruz. Onların gönüllerini kazanıp inşallah 31 Mart'ta bunu sandığa yansıtmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, 2014 yılında 'hizmet belediyeciliği' düsturuyla yola çıktıklarını anımsattı.

Bölgelerinde yol, kaldırım, park, çevre düzenlemesi, yeşil alan rekreasyon alanları, çevrenin temiz tutulmasıyla ilgili çevreci projelerle ilgili yatırımlar yaptıklarını kaydeden Çınar, yolların konforlu hale getirdiklerini anlattı.

Çınar, hızlı bir şekilde organize olarak hem en temiz ilçeyi oluşturmak hem de kusursuz bir yol ağına sahip olabilmek için büyük gayretler gösterdiklerini belirtti.

Yaptıkları çalışmalarla şehrin gelişimine de katkıda bulunduklarını anlatan Çınar, şunları söyledi: "Bizler, hizmet belediyeciliğiyle yola çıktık. Çıtayı çok yüksek tuttuk. Özellikle asli ihtiyaçlarımız olan makine ekipmanlarımız, teknik personelimiz, ihtiyaç duyduğumuz her alandaki çalışma ekipmanlarla birlikte hızlı bir dönüşüm içerisine girdik. Hamdolsun 5 sene sonunda ilçemizi, kendi kendine yeter vaziyette statik kaplama dediğimiz soğuk asfalt tesisleri, emisyon tesisleri olan belediyeyiz. Kendi çöpünü kendisi toplayan, çöp sahasına götüren ve 400 kişilik bir temizlik ordusuyla Yeşilyurt'a hizmet eden büyük bir belediye haline getirdik. İlçemizin 2014 yılından bugüne nüfusu 60 bin arttı. Bütçemizi 4 katına çıkarttık, çalışan personel sayımızı yaklaşık 250'den bin 500'e çıkartarak Yeşilyurt'umuza hizmet ediyoruz."

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, daha sonra Özalper Mahallesi Besta Konaklarında vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Bakmadan Geçme