Çınar Başkanın Aday Gösterilmesi Yeşilyurt İçin Önemli Bir Fırsattır

YEŞİLYURT'LU MUHTARLARDAN BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR'A TAM DESTEK

Yeşilyurt’un 82 mahallesinde görev yapan mahalle muhtarları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde AK Parti’den Yeşilyurt Belediye Başkanı adayı olarak gösterilen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar için adadıkları kurbanı kesip dua ettiler. Mahalle Muhtarları, Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın aday gösterilmesinin Yeşilyurt için önemli bir fırsat olduğunu dile getirdiler.

“82 MAHALLEMİZ ÇINAR BAŞKANIN YANINDADIR”

Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binasına gelen mahalle muhtarları, adaylığından dolayı tebrik ettikleri Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a çalışmalarında başarılar dilediler.  

 “MEHMET ÇINAR YAPTIĞI ÇALIŞMALAR İLE ŞEHRE SAĞLAYACAĞI KATKIYI GÖSTERMİŞTİR”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın aday gösterilmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Salman Şahbaz, “ 31 Mart seçimleriyle ilgili ilçemizde aday adayları açıklanmadan önce bir araya gelerek Belediye Başkanımız Mehmet Çınar aday gösterilirse adak adamıştık, kendisi aday gösterildi. Allah rızası için adağımızı keseceğiz. Başkanımıza şahsım ve muhtarlarım adına başarılar diliyorum. Adaylığı hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“YAPILACAK SEÇİMLER ÜLKEMİZİN VE ŞEHRİMİZİN KADERİNİ BELİRLEYECEKTİR”

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminin güzel bir ortamda geçmesini temenni ettiklerini ifade eden Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren ise, “Seçimlerde Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarının yanı sıra Meclis Üyelerimizi ve Muhtarlarımızı seçeceğiz. Seçimlerin ülkemize ve Malatya’mıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Yeşilyurt Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Mehmet Çınar Başkanımıza da başarılar diliyoruz” dedi.

 “BU BİRLİKTELİK VAR OLDUĞU SÜRECE YEŞİLYURT’UMUZUN İVMESİ HER ZAMAN YUKARI DOĞRU OLACAKTIR”

Mahalle muhtarlarının sürpriz ziyareti ve desteklerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise, “Yeşilyurt’un kalkınma ve büyüme sürecinde büyük emekleri bulunan, fikir ve tespitlerinden sürekli istifade ettiğimiz kıymetli muhtarlarımızın bu destekleri bizleri onure etmiştir. Projelerimizi birlikte hayata geçirdiğimiz, yatırımlarımızda fikirlerine her zaman başvurduğumuz, birlikte çalıştığımız, her daim yanımızda olan değerli muhtarlarımızın bu ziyareti bizim için çok anlamlı ve özeldir. Yeşilyurt’u geliştirmek ve büyütmek, mahallelerimizi farklı yatırımlarla güzelleştirmek ve geliştirmek adına beş yıllık sürede büyük bir gayret sarf ettik. Bu çalışmaların organizasyonu, başarılı bir şekilde hayata geçmesi, insanlarımızın mutlu ve huzur yaşam sürmesinde siz değerli muhtarlarımızın ciddi katkısı vardır. Hep birlikte hareket ederek, kenetlenerek, birlik ve beraberlik ruhuyla çalışarak güzel ilçemizi her geçen gün daha güzel bir görüntüye ulaştırdık. Bu dayanışma ve kenetlenme ruhumuz büyük çaplı projelerin ve yatırımların hayata geçmesine, ilçemizin her alanda örnek hizmetlere kavuşmasına vesile olmuştur. Gönül kazanmak için gönülden çalışmak, bir ve beraber hareket etmek önemlidir. Bizler ne iş yapıyorsak gönülden ve kalpten yapıyoruz. Yaptığımız işte en önemli olan halkın yanında olabilmektir. Bizler iyi günde kötü günde daima halkımızın yanındayız. Yeşilyurt'umuzu geliştirmek ve hemşerilerimizi mutlu edebilmek için çalışıyoruz. Bugün ki bu nazik ziyaret, ince düşünce ve adaktan dolayı tüm muhtarlarımıza ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞARAK YEŞİLYURT’UMUZU DAHA İYİ NOKTALARA TAŞIYACAĞIZ”

AK Parti’den Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı gösterilmesinin ardından omuzlarında ki yükün daha da ağırlaştığının bilincinde olduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Çınar, “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla Yeşilyurt Belediye Başkan adaylığı görevi şahsıma tevdi edildi ama bizler bu şehri beraber yöneteceğiz. Geride bıraktığımız süreçte muhtarlarımız bir araya gelip, ‘Beraber çalışalım, Ankara’ya gidelim, gerekli yetkili mercilere gidelim’ diye talepleri oldu. Bizler kesinlikle bunu kabul etmedik, her şeyin doğal mecrasında ilerlemesinden yana olduk. ‘Rabbim nasip ederse olur hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun’ diye hareket ettik. Genel Merkezimizden çıkacak her türlü karara saygı duyacağımızı bütün görüşmelerde dile getirdik. Başka bir arkadaşımızda aday olabilirdi, bizde onun yanında halkımız ve milletimiz için çalışırdık. Gece gündüz demeden çalışarak Yeşilyurt’umuzu daha iyi noktalara taşıyacağız. Başlattığımız projeleri devam ettirmeye, yeni projelerimizi hayata geçirmeye aynı kararlılık ve azimle devam edeceğiz. Halkımıza gönülden ve kalpten hizmet edeceğiz.Yeşilyurt’un kıymetli sakinlerini, muhtarlarımızı, bölgemizde yaşayan bütün vatandaşlarımızı mahçup etmeden, elimizden gelenin fazlasını yaparak bugüne kadar olduğu bundan sonrada özverili ve fedakârca çalışacağız. Bilgi, beceri ve deneyimlerimizi de bu sürece katarak, sizlerden gelecek görüş ve önerilerle birlikte bölgemizdeki gelişimi daha ileri seviyeye ulaştıracağız. ‘Mutlu İnsanların Şehri; Yeşilyurt’ sloganına uygun hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Gözene’den Porga’ya, Tohma’dan Zaviye’ye, Özalper’den Cevatpaşa mahallesine kadar ilçemizin bütün yaşam alanlarına eşit hizmet anlayışıyla yatırımlarımızı ulaştırmaya devam edip, toptan gelişim ve başarı hikâyesinin altına hep birlikte imza atacağız. ” dedi.

Konuşmalardan sonra kurban kesimi yapılıp, dualar edildi.

Bakmadan Geçme