CHP'li Gökçe'den, Kadınlar Gününde 'karanfilli'kutlama

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe Dünya Kadınlar Günü nedeniyle , şehir merkezinde kadınlara karanfil dağıttı. Gökçe, ' Kadınlarımızın önünde minnetle, hürmetle eğiliyorum' dedi.

 Cumhuriyet Halk Partisi CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe Dünya Kadınlar Günü nedeniyle , şehir merkezinde kadınlara karanfil dağıttı. Gökçe, " Kadınlarımızın önünde minnetle, hürmetle eğiliyorum" dedi.

 31 Mart yerel seçim çalışmalarını son haftalarda ilçeleri gezerek sürdüren CHP Malatya Büyükşehir belediye Başkan Adayı  Gökçe, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle  bugün şehir merkezinde, parti üyeleri ile birlikte karanfil dağıtarak Malatya'lı kadınların  '  Dünya Kadınlar Gününü' kutladı. Gökçe, konu ile ilgili yaptığı açıklamada ise, " “8 Mart Dünya Kadınlar günü bugün,bütün emekçi kadınlarımızın Dünya kadınlar gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Bunun bir anma olmasını istemiyoruz, her gün kardeşlerimize, Annelerimize değer verilmesini, haklarının hukuklarının korunmasını diliyoruz.  Daha açık konuşmak istiyorum kadınlarımızın hak ettikleri değeri almasını istiyoruz. Bütün Kadınlarımızın önünde minnetle,hürmetle eğiliyorum toplumumuzun temel değerleridir, Toplumumuzun Toplum olması için en önemli etken kadınlarımızdır. Onların olmadığı hiçbir yerde güzellik yaratmak mümkün değildir. Bizlerde etkinlik noktasında bugünün anlam ve önemini ifade eden hem İlçelerimizde, hem merkezde hem İl teşkilatımızda bu hususta çalışmalarımızı yapıyoruz. Kadınların değeri önemi, bir günle anılacak bir şey olmadığını biliyoruz, onlar her gün de bizim başımızın tacı olan insanlardır. Kadınlarımız sadece 8 Mart Dünya Kadınlar gününde değil her zaman değer vermemiz gerekiyor. Annelerimiz kutsaldır değerlerini bilelim. Türkiye’de son günlerde yaşanan kadınlara şiddeti kınıyorum” şeklinde konuştu

Gökçe ve beraberindeki heyet daha sonra Akçadağ ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Soner Gökçe yerel seçimler çok önemli olduğunu hatırlatarak, seçmenlerin mutlaka sandığa gitmeleri gerektiğini ifade etti.

Gökçe , " Miting havasında gerçekleştirdiğimiz toplantıda kadınlarımızı en ön safta görüyorum Akçadağlı ablalarımızın,analarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Sevgili Akçadağlılar, bende sizden biriyim sizin hemşehrinizim sizin içinizden çıktım, Akçadağ ilçesinde misafir değil kendi evimde gibi hissediyorum " dedi.

Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini  vurgulayan ve Atk Parti iktidarını eleştiren CHP  Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökçe,  “16 Yıldır bu ülkeyi yönetiyorlar,Malatya’yı yönetiyorlar,Akçadağ’ı yönetiyorlar Ülkemizi çok zor durumda bıraktılar. Ekonomik olarak çok zor durumda bıraktılar. Türkiye’de son günlerde baktığımızda vatandaşlarımız soğan,patlıcan kuyruğuna giriyorlar, CHP olarak bizler Belediye Başkanlığını kazanırsak,  tüm siyasi parti görüşüne sahip olan vatandaşlarımızı ayırt etmeden kucaklayacağız. Ortak Akılla Malatya’mızı yöneteceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi CHP Akçadağ belediye Başkan adayımız Mustafa Korkmazı tanıdığım için çok mutluyum ve 31 mart yerel seçimlerinde Akçadağlı vatandaşlarımız tercihini yapacak bizler hizmet etmek için projelerimiz var daha  güzel bir Akçadağ için biz varız" şeklinde konuştu

Akçadağ'daki programa Cumhuriyet Halk Partisi CHP  Genel Başkan yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Akçadağ Belediye Başkan adayı Mustafa Korkmaz ile partililer katıldı.

Bakmadan Geçme