CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gökçe'den Hekimhan'a Ziyaret

CHP MALATYA BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GÖKÇE HEKİMHAN İLÇESİNDE AK PARTİ MHP İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ.

CHP Malatya Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Soner Gökçe, Hekimhan Ak parti ilçe teşkilatını ziyaret etti. Ak Parti ilçe başkanı Hacı Özhan “ Hizmetini anlatan ön’e geçsin, Hekimhan’ı bir yere getirmek önemli “ derken ,  CHP adayı Gökçe, “ görüşü,düşüncesi ne olursa olsun önceliğimiz ortak değerimiz Hekimhan olmalı…” dedi.

GÖKÇE ;  “ SİYASET HİZMET İÇİN BİR ARAÇ”

Hekimhan ilçesinde bir dizi ziyarette bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Soner Gökçe, siyasi partilerin Hekimhan ilçe başkanları ile de bir araya geldi.

CHP’li Soner Gökçe, Ak Parti ilçe başkanlığında ,başkan Hacı Özhan, Ak Parti belediye başkan aday adayı Kemal Deniz ve partililer tarafından sıcak bir ortamda karşılandı.

Ziyarette, Ak Parti ilçe başkanı ÖZHAN, herkesin 31 Mart seçimleri için sahaya ineceğini, asla gergin bir ortam yaşanmaması dileğini belirterek “ Hizmet ön plana çıksın, vizyonunu anlatan diğerinin önüne geçsin. Derdimiz Hekimhan belli bir yere gelebilsin. Bu iş gerçekten bir gönül işi “ dedi.

Daha sonra söz alan, CHP büyükşehir belediye başkan adayı Soner Gökçe , Hekimhan da, Malatya da tüm adaylarla diyalog içinde, başka bir bakış açısı oluşturmak istediklerini ifade ederek , “  Biz, 31 Mart yerel seçimlerin de  birlik beraberlik içerisinde, gerçekten memleketlimizin ihtiyaçlarını ortaya koyma anlayışında olacağız. Bu amaçla değil taşın altına elimizi, tüm gövdemizi koyuyoruz.  Bu hassasiyet ile tüm Hekimhan da, aday olan arkadaşlarımızı, tüm ilçe başkanlıklarını, her siyasi partiyi ziyaret etmek istiyorum. Hepsiyle istişare içerisinde olmak istiyorum, çünkü Hekimhan bizim ortak değerimiz. Siyaset, hizmet için kullanılan bir mekanizma asıl olan ve önceliğimiz Hekimhan dır.Bu anlamada , birlik ve beraberliğimizin, vatanımızın, milletimizin, bölünmezliğini  cumhuriyetimizin temel ilkelerinin korunması tek  ön şartımızdır. İnşallah, yerel yöneticilikte hizmetlerin yarıştığı, kimsenin ötekileştirilmediği, kutuplaşmanın olmadığı 31 Martın bitiminde, 1 Nisan sabahı hepimizin yüz yüze bakabileceği bir ortam diliyorum.”dedi.

Bu Hekimhan’ın ne ilk ne son seçimi diyen Gökçe, “Burada aday olan arkadaşlarımız birbirinden kıymetli, hem AK Parti ve MHP ittifakından, hem İYİ Parti ve CHP ittifakından adaylarımızın hepsi Malatya ya hizmet için yola çıktı. 1 Nisandan sonra seçilecek başkanımızda tüm Hekimha’nın belediye başkanı olduğunu ve onun onurunu ve şerefini korumakla görevli olduğunu bilmeli.” şeklinde konuştu.

 

CHP’Lİ GÖKÇE ‘DEN İYİ PARTİ HEKİMHAN İLÇE BAŞKANLIĞI ZİYARETİ

Daha sonra İyi Parti Hekimhan ilçe başkanlığını ziyaret eden CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe, ilçe başkanı  Ali Rıza Çoban ve beraberindeki partililer ile bir araya geldi. İYİ Parti ilçe başkanı ÇOBAN, görevi yeni devraldıklarını belirterek,” Çok çalışacağız. Ziyaretinizden fazlasıyla memnuniyet duyduk “ dedi.

CHP’Lİ GÖKÇE ise  iyi parti Hekimhan ilçe başkanlığına getirilmesinden dolayı Ali Rıza Çoban’ı kutlayarak “ “ Kendimizi evimizde hissediyoruz. İYİ Parti ve CHP Türkiye’de ittifak yapmış,  bunun en güzel örneklerinden bir tanesi  Malatya’mızda  ve  Hekimhan’ımızda. 31 Mart yerel seçiminde Hekimhan’ımızda da en güzel sonucu almak adına çalışacağız. Siyasetti el birliğiyle açmak adına, mücadele edeceğiz. Ülkemizin, Malatya’mızın Hekimhan’ımızın buna ihtiyacı var.” Dedi.

GÖKÇE, HEKİMHAN MHP İLÇE BAŞKANLIĞINI DA ZİYARET ETTİ…

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Soner Gökçe, ve beraberindeki heyet daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi Hekimhan ilçe başkanlığını ziyaret etti.MHP Hekimhan İlçe Başkanı Yılmaz EKİCİ, CHP ‘li GÖKÇE’yi çok sıcak bir şekilde karşılayarak “ Hem köylüm, hem de akrabam olarak  aramızda görmek bizleri çok mutlu etti. Bizi ziyaretleri heyecanlandırdı. Çocukluğu bilirim, Allah nasip etti aday oldu. Şimdi Malatya'da bizi temsil ediyor. Bizde Hekimhan da Milliyetçi Hareket Partisini temsil ediyoruz. Bizim köyümüz bir mozaiktir. Başarılar diliyorum “ dedi.CHP’li GÖKÇE “ Çok mutluyum sayın başkanım sizlerle olduğum için. Sizin bizde ayrı bir yeriniz var. Yılmaz Ekici başkanı geç ziyaretlerimizden dolayı kendisinden özür diliyorum. Çok önemli bir nokta’da kendisiyle gurur duyuyorum. 31 Mart yerel seçimlerine giriyoruz. Önceliğimiz Hekimhan. Şenlik içinde, huzur içinde, güven içinde memleketimize hizmetin yolunu açmaya çalışıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz inşallah daim olsun.” Dedi.

Bakmadan Geçme