CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gökçe Arguvan'da..

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Soner Gökçe, bugün Arguvan da, Arguvan Belediye Başkanı ve CHP Belediye başkan adayı Mehmet Kızıldaş'ın, proje tanıtım toplantısına katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Avukat Soner Gökçe, bugün Arguvan’daydı.
Arguvan da mevcut belediye başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Arguvan Belediye başkan adayı Mehmet Kızıldaş tarafından düzenlenen proje tanıtım toplantısına katıldı.
Arguvan da gerek belediye başkanı, ayrıca CHP adayı Mehmet Kızıldaş, gerekse Arguvanlı hemşerilerimiz tarafından büyük ilgi ve sıcak bir şekilde karşılanan Gökçe, tanıtım töreninde birde konuşma yaptı.
Cumhuriyet Halk Partili belediyeler ve elde edilen başarıya dikkat çeken Gökçe, “ Cumhuriyet Halk  Partisinin  yönettiği kentlerde, ilçelerde gerçekten belediyelerimiz ödüller alıyor, insanlar mutlu ve yaşanan gelişimin önünü açan belediye yönetimleri ile farklı bir anlayış bizi karşılıyor. “ dedi.
CHP adayı Gökçe konuşmasının devamında şunlara değindi : “ İşte Arguvan da bunlardan bir tanesi. Arguvan, bizim değerimiz. Arguvan, bizim türkü değerimiz, tüm Arguvanlıların nezdinde sayın başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Buseçimde de yanında olduğumuzu huzurunuzda ifade ediyorum. Sayın başkanımıza teşekkür ederken şunu belirtmek istiyorum. Malatya Büyükşehir Belediyesi de sizin olacak. Ve Malatya Büyükşehir Belediyesi, demokrasimizin beşiği, onun kaynağı, Cumhuriyet Halk Partisinin kazandığı yerlerden olacak”

Bakmadan Geçme