CHP Adayı Gökçe, 'Değerlerimize Sahip Çıkacağız'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP ) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Soner Gökçe ,

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP ) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Soner Gökçe ,yerel seçimler öncesi sivil toplum  kuruluşlarının temsilcilerini ziyaret ederek istişarelerde bulundu.  Gökçe, " Biz değerlerimize sahip çıkacağız ve birlikte şehri yöneteceğiz" dedi.

Gökçe ve beraberindeki heyet ilk olarak Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Malatya Şube Başkanı Aliseydi Millioğulları ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Projeleri hakkında bilgi veren  Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe , "Çok önemli bir seçime giriyoruz, yerel seçimler yaklaştı Malatya'mız bizim için çok kıymetli.  Malatya'mız mutsuz ve kutuplaşmış halde. Toplumun değerleriyle alay eder haldeler, insanlarımız ekonomik olarak büyük sıkıntılar yaşıyor, işsizlik çok ciddi şekilde  artmış ve  hak hukuk ihlalleri inanılmaz durumda. Biz talibi olduğumuz görevin zorluğunun bilincindeyiz.Tüm Malatya'ya hizmet etmek adına  bu yol çıktık.. Bu anlamda bizler toplumun tüm değerlerine saygılı olan, kavgadan uzak seviyesizlikten uzak tek gayemiz, tek amacımız  olan insanlarımıza  hizmet etmek arzusuyla yola çıktık. Bizler ekibimizle beraber çok uzun süredir Malatya'mızda bölgemizde ihtiyaç duyulan her noktada insanımızın mutlu, huzurlu şekilde yaşaması için eksik olan ne var, ne yok? bunlarla ilgili tespitlerimizi yaparak projelerimizi hazırladık. Projelerimizi hazırlarken ülkemizin marka şehri olan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in fikrini aldık ve daha sonra  Aydın ve İzmir'de  çalışmalarımızı yaptık" dedi. 

"SORUNLARI  ve ÇÖZÜMÜNÜ BİLİYORUZ "

 "Malatya'mızın sorunlarını tespit ettik .Şehir bölge planlamacısı ve mimar arkadaşlarımızla birlikte bir aya yakın çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Sorunları ve çözümünü biliyoruz" şeklinde sözlerini sürdüren CHP  Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat  Soner Gökçe, " Malatya'mızda Beydağı gibi bir turizm merkezi var  Beydağına bakan vatandaşlarımız sadece bu taraftan dağı görüyor, halbuki o tepenin arkasında , özellikle Çamurlu köyü tarafındaki su kaynakları ve yayla denilen düzlük alanlar mevcut. Müthiş bir yayla turizminin gelişeceği bir alan bir nokta olacak. Karakaya gibi bir baraj gölümüz var  buranın ıslah çalışması  yapılmadığı için o bölgeyi turizme  kazandıramamış durumdayız. Biz projelerimizi hazırlıyoruz. Bugüne kadar yapılanlar var ise  bunun  için teşekkür ederiz "dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Malatya Şube Başkanı Aliseydi Millioğulları ziyaretten dolayı teşekkür ederek, "31 Mart'da yapılacak olan yerel seçimlerde başarılar diliyorum. Biz  CHP'in yanında olacağız  bizler doğru olanların yanında olacağız yanlış olan  şeyleri de eleştireceğiz "şeklinde konuştu.   

Bu arada, Avukat Soner Gökçe, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in de Malatya'daki seçim çalışmalarına destek vermek amacıyla 26 Ocak günü Malatya'ya geleceğini de ifade etti.

Bakmadan Geçme