Çat İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Tanas'ın Kutlama Mesajı

Erzurum MHP'den Çat İlçe Belediye Başkanı Aday Adayı Gaffur Tanas, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 29 Ekim 1923'te tarihe altın harflerle yazılan zaferler kazanılarak ilan edilen...

Erzurum MHP’den  Çat İlçe Belediye Başkanı  Aday Adayı  Gaffur Tanas,  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

29 Ekim 1923’te tarihe altın harflerle yazılan zaferler kazanılarak ilan edilen Cumhuriyet’in 95. yıl dönümünü kutluyoruz.
“Cumhuriyet, vatan için canından olmayı göze alanların, kadınıyla erkeğiyle, tüm yüreklerin ve bağımsızlık yolunda kenetlenmiş ellerin mücadele tarihidir.
Büyük zorluklarla elde ettiğimiz Cumhuriyetimizin 95. yılını büyük bir mutluluk ve onurla kutluyoruz. Cumhuriyetimize dört elle sarılıp değerlerini daha da yüceltmek hepimizin ortak görevidir.
Ülkemizin ve milletimizin kurtuluşu için canlarını vermekten çekinmeyen başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizin aziz hatıraları önünde sonsuz saygı ve minnetle  eğiliyoruz.
Büyük onur ve gururla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 95. yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum…

Bakmadan Geçme