Çaparoğlu,'Dava Ne Alınır Ne Satılır'

MHP'NİN GENÇ ADAYI ÇAPAROĞLU HER GÜN SAHALARDA

MHP Malatya Milletvekili adayı Bekir Enes  Çaparoğlu, seçim gezilerine ara vermeden devam ediyor. Genç aday her gittiği yerde sevgi ile karşılanıyor.

27.Dönem Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde, Malatya’dan milletvekili adayı olan ve milletvekileri içinde en genç adayı olan, siyasi bilimler fakültesi 3.sınıf öğrencisi Bekir Enes Çaparoğlu partisinin düzenlediği tüm proğramlara katılarak davasının adamı olduğunu gösterdi. Çaparoğlu, “Bilge liderimiz Dr.Devlet Behçeli bey’in dediği gibi , ‘Bizim partililerimiz yoktur, Dava arkadaşlarımız vardır. Dava ne alınır ne satılır’ sözüyle seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Davamızı tüm seçmelere anlatıyoruz. Bilge liderimizin gösterdiği ve Türkiye’nin bekası için cumhur ittifakını tek tek anlatıyoruz. Vatandaşların Bilge liderimize bakış açısı hakikaten mükemmel. 15 Temmuz sonrası siyaseti sadece vatan bayrak aşkı için yaptığını vatandaşlarımız bizzat biz söylemeden kendileri söylemekte. Malatya’da hakikaten MHP’ye büyük teveccüh var. Bu teveccühün bizlere yansımasına az kaldı. İnşallah 24 Haziran seçimlerinde, Malatya artık karar vermiş, her yer MHP diyor.”ifadelerini kullandı.

Çaparoğlu , İl Başkanı R.Bülent Avşar bey’in partiye çok şey kattığını da dile getirerek, “MHP İl Başkanımızın emekleri fazla. Kısa dönem içinde İl Başkanımızın ve yönetiminin büyük işlere imza attığını ve akabinde İl Teşkilatımızın her gün hınca hınç dolması bunun göstergelerinden birisi olsa gerek. Akabinde İl Başkanımızın ilçe teşkilatları ile de  koordineli bir şekilde çalışması, Malatya’da MHP’nin ayak seslerinin varolduğunun göstergesi olarak görmekteyiz.”dedi.

MHP Milletvekili adayı Çaparoğlu, “Tohumu  şefkatle atarsak ürünü neşeyle toplarız. Söz ruhtan gelmiyorsa, kalben onaylanmıyorsa ,yani dürüst değilse ,altına bir oyun vardır demiştir bilge liderimiz Dr.Devlet Bahçeli bey. Bizlerde bu güzel söz ile yola çıktık. Bilinmeliki liderimiz 15 Temmuz ‘da göstermiş olduğu ve , "Önce Ülkem ve Milletim sonra Partim ve ben."diyen bilge bir lidere sahibiz. Nitekim 2006 yılında Fetö örgütünün ileride Türkiye’nin belası olacağını vurgulamıştı. Liderimizi 10 sene sonra anlayan bazı cahil kesimlere seslenmek istiyorum. Türkiye’nin bekası için , her zaman söyleriz ana sigorta her daim MHP’dir .”ifadelerini kullandı.

Genç Milletvekili adayı , Malatya Park AVM’deki esnafları gezerek, seçim sürecini en iyi şekilde tamamlayacaklarını ve seçimden başarı ile çıkacaklarını kaydetti.

Bakmadan Geçme