Çalık'tan TSO'ya ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte sistemin getirmiş olduğu kolaylaştırıcı, bürokratik oligarşinin ortadan kaldırıldığı, daha güvenli bir ortamda yatırımlarımızın da yapılabileceği bir Türkiye tasavvur ediyoruz.” dedi.

Çalık, beraberinde ak Parti İl Başkanı ihsan Koca ve partili yöneticiler ile birlikte TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nu ve yönetimini ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ziyarette yaptığı konuşma da, 24 Haziran seçimlerinin hem Türkiye’de hemde Malatya’da huzurlu bir şekilde gerçekleştiğini belirterek, “Türkiye’nin belki gelecek 100 yılına yön verecek bir seçim olması nedeniyle ülkemiz için önemi büyüktü. Huzur ve güven ortamı içinde gerçekleşmesi ve özelliklede Malatya’mızda yerleşmiş gelenek haline gelmiş huzurlu seçimlerden birini daha geride bırakmış olmamız bizleri memnun etmiştir.” diye konuştu.

Çalık ise yaptığı konuşmasında; “Malatya’mız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği yüzde 70 destek ile büyükşehirler arasında en fazla oy veren 6. İl, milletvekilleri içerisinde de yine büyükşehirler içerisinde en fazla destek sağlayan 7. İl olmuştur. Ama buna rağmen seçim sonuçlarını her daim olduğu gibi biz 12. Seçim sonucunda olduğu gibi biz mutlaka muhasebesini ve müzakeresini yaparız.” dedi.

Yeni sistem ile daha güvenli bir ortamda yatırımların yapılacağını aktaran Çalık, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte sistemin getirmiş olduğu kolaylaştırıcı, bürokratik oligarşinin ortadan kaldırıldığı, daha güvenli bir ortamda yatırımlarımızın da yapılabileceği bir Türkiye tasavvur ediyoruz. Bunun için 24 Haziran seçimleri güvenli bir ortamda yapılmış ve sonucun Malatya’mıza, Türkiye’mize ve ümmetimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” ifadelerini kaydetti.

Çalık, Malatya ile ilgili her türlü talep ve çözüm önerilerine açık olduklarını belirterek,  gelecek her yatırım için Malatyalıların emrinde olduklarını kaydetti

Bakmadan Geçme