Çalık'tan Başsavcı Usta'ya 'Hayırlı olsun' ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, beraberinde AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve parti yöneticileri ile birlikte  yeni göreve başlayan Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çalık ziyarette yaptığı konuşmada, “İnşallah bundan sonra da hakkın, hukukun üstün geldiği bir adalet anlayışı ile görev yapacağınıza inanıyoruz. Malatya’mız huzur şehri ve güvenli bir şehir. İnşallah burada adli olayların en aza indirildiği, güvenliğin sağlandığı bir memleket olarak devam eder. Siz Malatya’nın yetiştirmiş olduğu güzide evlatlardan birisisiniz. Malatya’da görev yapan Malatyalı ilk Başsavcımızsınız. Bu vesile ile çok daha hızlı hizmet etmek, sılayı rahim için geldiğiniz memlekette artık memleketin adaletini sağlamak üzere burada bulunmanız bizim içinde memnuniyet verici.

Ben bu vesile ile bir kez daha hayırlı uğurlu olsun diyorum. “ dedi.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile Malatya’ya gelmeden önce konuştuklarını aktaran Çalık, “Sayın Bakanımızla da gelmeden konuştuk. İnşallah Malatya’mıza kazandıracağınız yatırımlarınızla ilgili iyi ve güzel haberlerimiz olacak. Adliye binamızla ilgili olarak Sayın Bakanımızın bize müjdesi; ‘Yatırım programına alındı.’ İnşallah 2018 itibari ile de bütün çalışmalarımız başlamış olacak. Açık cezaevleri ile ilgili inşaatlar devam ediyor” diye konuştu.

Çalık, “Fiziki gerçekleştirmeleri yapabiliriz. Önemli olan hakkın, hukukun tesis edilmesi. Bu konuda sizin de hassasiyetinize inanıyoruz. Ve Türkiye’de ki Hukuk Devleti’nin varlığı içinde biz siyasiler olarak üzerimize düşeni hep yaptık,  bundan sonrada  yapmaya da devam edeceğiz.”  dedi.

Başsavcı Orhan Usta ise ziyaret için teşekkür etti.

Bakmadan Geçme