Çalık'tan 'Lisanslı ürün alın' çağrısı

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeni Malatyaspor'un store mağazasını ziyaret ederek, Malatyalılardan takıma destek için lisanslı ürün almaları çağrısında bulundu.

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeni Malatyaspor’un store mağazasını ziyaret ederek, Malatyalılardan takıma destek için lisanslı ürün almaları çağrısında bulundu.

 Malatyapark AVM’deki  Yeni Malatyaspor Kulübünün açmış olduğu Store Mağazasını ziyaret eden çalık, burada takımla ilgili olarak satışa sunulan ürünleri inceleyip, bilgi aldı.

 Çalık,  “Süper Lig'in süper takımı Yeni Malatyaspor'umuzu bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da en güzel şekilde desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.

 Çalık, vatandaşlardan takımın lisanslı ürünlerini almalarını isteyerek, “Bütün Malatya severlere, nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsa, dünyanın neresindeyseniz, Malatyaspor’u seven bütün kardeşlerimden bir ricam var; lisanslı ürünleri alın, Yeni Malatyaspor’umuza katma değer sağlayın.” çağrısında bulundu.

 Milletvekili Çalık, Yeni Malatyaspor’un bu hafta Cuma günü Kayserispor ile yapacağı maç için de bütün taraftarları takımı desteklemeye de davet ederek, “Stadı doldurarak bu sezon lige çok güzel bir giriş yapan takımımıza tam destek verelim, futbolcu kardeşlerimize ve teknik heyetimize moral sağlayalım.” dedi.

Bakmadan Geçme