Çalık'ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık

Öğretmenlik; kuşaktan kuşağa bağların kurulmasında önemli bir köprüdür. İlme giden her yol eğitim ve öğretimden geçmektedir. Bunun gerçekleşmesinde katkıları olan öğretmenler de birer rehberdir.

Öğretmenlik bilincini bir meslek erbablığına dönüştürenler; insanlığa büyük katkılar sağlamak adına; önemli ve kutsal bir görev icra etmektedir.

İslam Dini; eğitim öğretim dinidir. Öyle ki insanoğlunun ilk eğitim ve öğretimi, Yüce Allah tarafından verilmiştir. Peygamberimiz Hz. Muhammed’e gelen ilk vahiyin ‘OKU’ olması İslam’ın eğitim ve öğretime ne denli önem verdiğini açıkça göstermektedir.

Eğitimi; her dakika her saniye geliştirmeyi ve başarılarımızı katlamayı kendimize şiar edindik. 2023 ve 2071 hedeflerine giden yolda eğitim ve öğretimin ehemmiyetinin farkındayız. Bu hedeflere ulaşmada öğretmenlerimize de oldukça büyük sorumluluk düşmektedir.

Bu vesileyle; İstikbalimizin sağlam temeller üzerinde inşa edilmesinde çocuklarımıza can suyu olan; sabrı, hoşgörüyü, feragati de bünyesinde barındıran öğretmenlerimizin’24 Kasım Öğretmenler Günü’nü’ kutluyor, tüm öğretmenlerimize başarılı bir meslek hayatı diliyorum.

 

 

Öznur ÇALIK

Malatya Milletvekili

AK Parti MKYK Üyesi

Bakmadan Geçme