Çalık, Ak Gençlerle Bir Araya Geldi

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık,

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "31 Mart seçimleri çok önemli. 4,5 yıl boyunca kesintisiz, kılçıksız hizmet edebileceğimiz bir süreç elimizde olacak. Bu verilerle terör örgütlerine, uluslararası güçlere, Tayyip Erdoğan'sız ve AK Parti'siz bir Türkiye tasavvur edenlere karşı bütün gençliğimiz göğsünü siper edecek ve Allah nasip ederse 31 Mart'ta bir kez daha Malatya ve Türkiye'de tarih, destan yazacak" dedi.

 

Milletvekili Çalık, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ve AK Parti Malatya Gençlik Kolları başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ak gençlerle bir araya geldi.

 

Parti il binasında gerçekleştirilen buluşmada konuşan AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Biz partimizi kurduğumuzda 2002 yılında doğan evlatlarımız bugün bizim gençlik kollarımızın yönetim kurulu üyeleri. O gün Türkiye'nin yokluk mücadelesi verdiği, yolsuzlukla, yoksullukla, yasaklarla mücadele ettiği dönemden, bugün binlerce kere şükürler olsun dünyaya meydan okuyan güçlü bir Türkiye'yi inşa eden bir liderimizle yol arkadaşlığı ettik. 17.sene, partimiz 17 yaşında ve 16 yıldır iktidarız. Bu Türkiye tarihinde yok. Çok partili hayata geçtikten sonra demokrasiyi inşa etme sürecinden itibaren bu kadar uzun süreli iktidarda kalan başka bir siyasi parti yok. Biz bir taraftan tecrübeyi kadrolarımız içerisinde korurken diğer taraftan hücrelerimizi ve kadrolarımızı sürekli yeniledik, yenilemeye devam ettik. Gençlerimizle, kadınlarımızla farklı camiadaki arkadaşlarımızın sürece dahil edilmesiyle hep dinamik bir ekip, dinamik bir AK Parti ailesi olduk" ifadelerini kullandı.

 

Milletvekili Çalık, AK Parti'nin güçlü bir aile olduğunu ve emin adımlarla yoluna devam etmesi gerektiğini kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bunun için bizim bugünün ve yarının teminatı olan gençlerimize her daim ihtiyacımız var. Liderimiz gençlik kollarından gelmiş, 18 yaşında İstanbul Gençlik Kolları İl Başkanlığı yapmış bir isim. Hedeflerinizi, cumhurbaşkanımızın hedefleri gibi koymalı; davanıza, sevdanıza, milletinize, bayrağınıza, vatanınıza, ezanınıza aynen liderimiz gibi sahip çıkmalıyız. O, ömrünü bu vatana vakfeyledi."

 

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimin Türkiye için büyük önem taşıdığına dikkat çeken Çalık, "Bunun en önemli iki sebebi var. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini 16 Nisan'da hayata geçirdik. Parlamenter sistem bitti ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçtik. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçtikten sonra cumhurbaşkanımızı seçtik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı sizlerin oyları ve destekleriyle seçtik, ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) milletvekillerimizi seçtik. Şimdi üçüncü ayağımızı mutlaka sağlam basmalıyız. Cumhurbaşkanımız tamam, bakanlar kurulumuz tamam, TBMM tamam şimdi eksik olan ayağımız, 31 Mart'ta yapacağımız seçimlerle Allah nasip ederse tarih yazacağımız şehrin eminlerini, belediye başkanlarını seçeceğiz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk belediye başkanlarını seçmiş olacağız, bu nedenle 31 Mart seçimleri çok önemli. 4,5 yıl boyunca kesintisiz, kılçıksız hizmet edebileceğimiz bir süreç elimizde olacak. Bu verilerle terör örgütlerine, uluslararası güçlere, Tayyip Erdoğan'sız ve AK Parti'siz bir Türkiye tasavvur edenlere karşı bütün gençliğimiz göğsünü siper edecek ve Allah nasip ederse 31 Mart'ta bir kez daha Malatya ve Türkiye'de tarih, destan yazacak. Cumhurbaşkanımızın sizin bu desteğinize, çalışmalarınıza, motivasyonuna ihtiyacı var" şeklinde konuştu.

 

6 Mart Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya'ya geleceğini kaydeden Çalık, "6 Mart'ta cumhurbaşkanımız Malatya'ya geliyor. Bütün gençlik hazır mı? Bütün alan sizin sesinizle çınlamalı. Cumhurbaşkanımız, Ankara'ya döndüğünde Gençlik Kolları Genel Başkanımıza, 'orada öyle bir gençlik var ki, bütün miting alanını inletti' demeli" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme